Ερωτόκριτος  
 ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ
    Α ΜΕΡΟΣ
    Β ΜΕΡΟΣ
    Γ ΜΕΡΟΣ
    Δ ΜΕΡΟΣ
    Ε ΜΕΡΟΣ
 ΠΗΓΕΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ
 ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ
 ΑΡΜΟΛΟΗΜΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ
 ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
 ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΚΙΑ
 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
 ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΡΧΙΖΕΙ
 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
  Ενημέρωση  
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
 ΒΙΒΛΙΑ
 ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 ΔΙΑΦΟΡΑ
 ΕΚΠΟΜΠΕΣ
 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ-ΦΙΛΟΙ
 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
 ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ
 ΜΑΝΤΙΝΑΔΟΛΟΓΟΙ
 ΜΟΡΦΕΣ-ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
 ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ
 ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΕΣ
 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
 ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
  Ψηφοφορία  
Τι θέλετε να ακούτε περισσότερο στόν Ερωτόκριτο?
Νέες δισκογραφικές δουλειές
Τούς Πρωτομάστορες
Ζωντανές ηχογραφήσεις
Απο όλα αλλά σε Ενότητες
  Σήμερα γιορτάζουν:  
Φωκάς
Δείτε τις εορτές του μήνα
  ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ-ΦΙΛΟΙ - Όλα τα Νέα της Κατηγορίας  

Η Τόνια μας ΗΡΘΕ στον Ερωτόκριτο

Μια γλυκύτατη Ραδιοφωνική παρουσία που μας συντροφεύει τηλεφωνικά περίπου για μια δεκαετία στον Ερωτόκριτο χωρίς να την γνωρίζουμε ήρθε στον Ερωτόκριτο την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου.

Ήταν ένα όνειρο ζωής για την Τόνια να έρθει να συναντήσει στον Ερωτόκριτο τον εκφωνητή που τα λένε τώρα και 10 χρόνια κάθε μέρα χωρίς να έχουν γνωριστεί από κοντά..τον Γιώργο Λεκάκη..

Κατά την διάρκεια της εκπομπής τα τηλέφωνα δεν σταματούσαν να βγαίνουν στον αέρα και υπήρξαν συγκινήσεις από μέρους των ακροατών και από την φίλη μας την Τόνια και όλη την παρέα...
 


Επίσκεψη του Ερωτόκριτου στο Μουσείο οίνου της Οικογένειας Κουτσογιανόπουλου στην Σαντορίνη

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων που έκανε ο σύλλογος Κρητών Σαντορίνης «Το Αρκάδι» είχαμε την ευκαιρία να επισκευτούμε και να μαγευτούμε  στο Οινοποιείο της Οικογένειας Κουτσογιανόπουλου στην Σαντορίνη και βέβαια στο μοναδικό Φυσικό υπόσκαφο Μουσείο οίνου .Τους ευχαριστούμε για την φιλεξενεία τους και την μεγάλη τους αγάπη..Τα κείμενα που θα διαβάσετε υπάρχουν πάνω σε ένα ειδικό μηχάνημα που ο επισκέπτης κρεμάει στον λαιμό του και μπροστά σε κάθε έκθεμα κάνει μόνο του την ξενάξηση πατώντας το ανάλογο πλήκτρο και την ανάλογη γλώσσα...Μετά την ξενάγηση εγινε μια όμορφη παρέα και απολαύσαμε την Σαντορινιά φιλοξενεία και ο Γιώργος Βιτώρος εβαλε την ιδέα να γίνει ολο αυτό το παρακάτω κείμενο της ξενάγησης στην Κρητική γλώσσα και με τις ανάλογες μαντινάδες..κάτι που γέμισε χαρά την Οικογένεια Κουτσογιανόπουλου ..και θα το ετοιμάσει πολύ σύντομα..Ετοιμαστείτε τώρα για την ξενάγηση στο μοναδικό Φυσικό υπόσκαφο Μουσείο οίνου της Οικογένειας Κουτσογιανόπουλου στην Σαντορίνη..
 
 


Δύο Λυράρηδες.. δυο οργανοποιοί.. δυο φίλοι

Παρέα με τον μεγάλο Καλλιτέχνη , λυράρη και κορυφαίο δάσκαλο της Κρητικής μουσικής Νίκο Σκευάκη πήγε ο Γιώργος Λεκάκης από τον Ερωτόκριτο επίσκεψη στο οργανοποιείο του Δημήτρη Μαραγκάκη..
Γνωστό ότι και οι δύο είναι πολύ καλοί οργανοποιοί και κατασκευαστές λύρας και έτσι με το που φτάσαμε στην Γαλιά στο οργανοποιείο του Δημήτρη ακούσαμε τους ήχους της βιολόλυρας που έπαιζε ο ίδιος στην αυλή του σπιτιού του..
Ο Νίκος Σκευάκης εντυπωσιάστηκε από τον ήχο που έβγαζε η Βιολόλυρα και την πήρε στα χέρια του ..βλέποντας τις λεπτομέρειες της τα κουρδιστήρια και άλλα πράγματα που μόνο ένας οργανοποιός μπορεί να εντοπίσει..


Παγκρήτια Αδελφότητα Μακεδονίας

Πολλά συγχαρητήρια για τον αγώνα τα έργα την προσφορά και τις εκδηλώσεις της Παγκρήτιας αδελφότητας Μακεδονίας για ότι προσφέρουν με σεβασμό κα αγάπη και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο τον Κύριο Πέτρο Πετρακάκη και το μέλος Kύριο Διονύση Χανιωτάκη ..Σε μια επίσκεψη στην βόρεια Ελλάδα ο Γιώργος Λεκάκης από τον Ερωτόκριτο ενημερώθηκε για τους Κρητικούς της Μακεδονίας και για την Παγκρήτιο .και πήγε και στο μεγάλο άγαλμα που κοσμεί την Θεσσαλονίκη του Κρητικού Μακεδονομάχου Αγωνιστή και βρίσκετε ακριβώς κάτω από τα γραφεία της Παγκρητίου Θεσσαλονίκης..


Επίσκεψη στον Ερωτόκριτο από την Κύπρο

Από την Λεμεσό της Κύπρου ήρθαν για λίγες μέρες στην Κρήτη για διακοπές οι φίλοι μας ακροατές Δάφνης και Στέλλα Αριστείδου και μας έκαναν έκπληξη στον Ερωτόκριτο με την ξαφνική είσοδό τους στο Studio την ώρα που έκανε εκπομπή ο Γιώργος Λεκάκης 11 με 1 το μεσημέρι την Δευτέρα 4 Ιουλίου..
Ο Γιώργος Λεκάκης και οι ακροατές τους  τους υποδέχτηκαν με μαντινάδες και με μερικά Κυπριακά τραγούδια και με πολύ αγάπη..
Τους ευχόμαστε καλές διακοπές στην Κρήτη και καλή επιστροφή στην Κύπρο..και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη τους..


  ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ-ΦΙΛΟΙ  
Επίσκεψη στο Αρχοντικό των Γαλιανών
O Γιάννης Κατσαράκης ήρθε στον Ερωτόκριτο
Επίσκεψη στο οργανοποιείο του Αλέκου Καλεμάκη
Η Κύπρος επισκέφτηκε την Κρήτη
Από την Βαρσοβία.. στον Ερωτόκριτο
  Ερωτόκριτος LIVE!  

Media Player

WinAmp
  Στείλτε το μήνυμα σας!  
Όνομα:
Μήνυμα:
  SMS  Loading...
  Στον αέρα...  
Ακούτε την εκπομπή "ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ" που παρουσιάζει o ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ και άρχισε στις 16:00

Ακολουθεί ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ στις 18:00 με την εκπομπή "ΜΟΝΟ ΚΡΗΤΙΚΑ".

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ - Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ - 24 ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΡΗΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
Τηλ.: 2892053500 - info@erotokritos.gr