Για τον Μιχάλη Αλεφαντινό -Κωσταντίνος Σταυρουλάκης (μικρό βίντεο αφιέρωμα)

ΤΙΜΉ ΣΤΟΝ ΜΙΧΆΛΗ ΑΛΕΦΑΝΤΙΝΌ
————————————————–
ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΆΤΕ ΕΝ ΖΩΉ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΕΤΆ ΘΆΝΑΤΟ.
Χαρά μου μεγάλη να τιμήσω ως χοράρχης και ως Διευθυντής της Σχολής Β.Μ. της Ι. Μητρ. Γορτύνης και Αρκαδίας τον Μιχάλη Αλεφαντινό. Ένα από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της Κρητικής μουσικής.

Όταν τον πήρα τηλέφωνο λέει ο Κωσταντίνος Σταυρουλάκης (καθηγητής μουσικής -χοράρχης)για να έρθει σε μία τουλάχιστο πρόβα πριν τη μεγάλη συναυλία που είχαμε προγραμματίσει για να τον τιμήσουμε μου είπε: “Δάσκαλε όχι μόνο σε μία πρόβα θα έρθω αλλά σε όσες θέλεις για να μπορέσω να δέσω με τους χορωδούς και τους μουσικούς του Μουσικού Συνόλου ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.”

https://www.facebook.com/krites.akrites/videos/3040035682729388

Όταν του είπα ότι μέσα στο δίλεπτο αυτό video δεν χωράει όλο το έργο του και αναγκαστικά θα κόψω λίγο από το βιογραφικό που του συνέταξα μου είπε: “Δάσκαλε σε εμπιστεύομαι φτιάξε το όπως νομίζεις εσύ” .


Και μόνο αυτά που μου είπε δείχνουν το καλλιτεχνικό μέγεθός του. Δείχνουν το πόσο ταπεινός είναι…Δεν είναι λοιπόν τυχαία η σημαντική και αξιόλογη ανοδική καλλιτεχνική του πορεία…


Αυτούς τους ανθρώπους εκτιμώ και τιμώ…
Αυτούς τους ανθρώπου θέλω να έχω κοντά μου…

Σ ευχαριστώ Μιχάλη που με έχεις συμπεριλάβει στους καλούς σου φίλους!!!

Mixalis Alefantinos
Φιλε Κωστα σ ευχαριστω για την τιμη και σου ευχομαι να σαι καλα να συνεχισεις αυτο που κανεις.. Ο τοπος μας εχει αναγκη ανθρωπους σαν εσενα τωρα περισσοτερο απο ποτε ..Εχομε ελλειψη πολιτισμου και εσυ τον προσφερεις απλοχερα… Και παλι σε ευχαριστω

Ελέγξτε επίσης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΤΩΝΑΚΗΣ – ΝΑΥΑΓΟΣ Official Video Clip © 2024

Στίχοι : Γιάννης Θεοδωράκης Μουσική : Δημήτρης Παπαδάκης Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον …