“Στόχος – Πρόληψη” …εκδήλωση για την αγορά φορητού υπέρηχου.

  Μαζί με τα Στρατάκια σώζουμε ζωές 
Τα Στρατάκια βάζουν στόχο! Τι στόχο; Να βοηθήσουν για την αγορά ενός φορητού υπέρηχου και να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Αν μαζί με τα Στρατάκια θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς, θα έχετε την ευκαιρία το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018.
Στις 9 το βράδυ της ημέρας αυτής στο “Νυν και Αει” (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17) στο Ηράκλειο η Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού “Στόχος – Πρόληψη” διοργανώνει εκδήλωση για την αγορά φορητού υπέρηχου. Ο φορητός υπέρηχος θα χρησιμοποιηθεί από τους εθελοντές επιστήμονες του “Στόχου” στις εξορμήσεις που γίνονται σε πόλεις, χωριά και χώρους εργασίας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Την εκδήλωση στηρίζουν οι Γιώργος & Νίκος Στρατάκης, οι οποίοι θα παίξουν εθελοντικά εκείνη τη βραδιά. Μαζί τους οι Δημήτρης Ματζαράκης – κιθάρα, Γιώργος Μακρής – γκάιντα, Αλέκος Χατζάκης – κοντραμπάσο και Μανώλης Στρατάκης – νταούλι. Τιμή εισόδου 10 ευρώ.
Προπώληση εισιτηρίων: Ηρακλή 61, περιοχή Κορώνη Μαγαρά Ηρακλείου από το γραφείο του “Στόχου”. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2810-319396 και 6943-150841.
Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός των άλλων, ο “Στόχος” προσφέρει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη και καθοδήγηση στις γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού. Επίσης διενεργεί σε τακτά χρονικά διαστήματα εξετάσεις πρόληψης είτε στο χώρο του, είτε μεταβαίνοντας σε πόλεις και χωριά της Κρήτης.
το email  του Στόχος είναι  stoxoscrete@hotmail.com 

Ελέγξτε επίσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 28-29 ΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ”

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 Μετά από μία πολύ επιτυχημένη σειρά παραστάσεων φτάνουμε σιγά …