“Μια Αγκαλιά Τραγούδια” – Γιώργος Γκερεδάκης κηποθέατρο “Μάνος Χατζιδάκις”

Ο Γιώργος Γκερεδάκης για ένα ακόμη καλοκαίρι σε μια καινούργια συναυλία θα μας ενώσει με τη μουσική του κάτω από τον έναστρο ουρανό στο μαγικό μικρό κηποθέατρο του “Μάνος Χατζιδάκις”. Με “Μια Αγκαλιά Τραγούδια”.

Από το χθες μέχρι το σήμερα! Μια γεύση συναισθημάτων, μια διαδρομή μέσα απο τα (50) πενήντα χρόνια της μουσικής του πορείας, με τα αγαπημένα του τραγούδια μπλεγμένα όπως πάντα με το έντεχνο ύφος του αλλά και με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης, θα μας ταξιδέψει σε άλλους τόπους, θα μας συγκινήσει και θα μας χαρίσει υπέροχες στιγμές.

Το πάθος, η απλότητα και η προσέγγιση του, θα μας οδηγήσουν τη νύχτα αυτή σε μια γιορτή που όλοι θα θυμόμαστε. Άλλη μια συναυλία με μεράκι και όρεξη που ο Γιώργος Γκερεδάκης παρουσιάζει μετά το “Κοινωνικό Άσμα” 2010, το “Έντεχνο Κρητικό Τραγούδι” 2014, το “Από τον Αριστοφάνη και τον Βιτσέντζο Κορνάρο στον Νικηφόρο Βρεττάκο” 2016 , το “Με ένα Λαούτο στη Μικρά Ασία” 2019 και την “Μικρασιάτισσα” 2022 που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στα κατάμεστα καλοκαιρινά θέατρα του “Μάνος Χατζιδάκις” και “Πύλης Βηθλεέμ”.

Με την στήριξη του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης , με το λαούτο του και το μαντολίνο θα μας αγκαλιάσει και θα μας συνεπάρει με τις μελωδίες του και τους στίχους των συνεργατών του.
Καλή αντάμωση.

Συμμετέχουν :
Στο τραγούδι
(Κατα αλφαβητ σειρά)
Καρινιωτάκη Γεωργία
Κολοβός Μαρίνος
Μαλαξιανάκης Κώστας Πολυχρονάκης Αλέκος
Χαριτάκης Αντώνιος
ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
“ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΕΦΑΝΤΙΝΟΣ”
Παρουσίαση : Εύα Κοντού- Καπελάκη
Προλογίζει : ο Κωστής Μουδάτσος
και ο Μιχάλης Χουρδάκης

Στιχουργοί :
Βάρδας Γιάννης
Διαμαντάκης Γιάννης
Κάβαλος Παναγιώτης
Καπετανάκης Γιάννης
Ζαχαρενάκης Κυριάκος
Κουκουμπεδάκη Χαριστή
Μακρυδάκης Μανόλης
Μουδάτσος Κωστής
Σπαντιδάκη Δέσποινα
Χουρδάκης Μιχάλης
Ορχήστρα:
Κιθάρα : Αριστείδης Κουτεντάκης
Βιολί : Leonardo Sopi
Κρουστά : Μηνάς Παιγνιωτάκης

Ελέγξτε επίσης

Αντώνης Μαλλιωτάκης – ”Μάνα μου” (Official music video)

Μουσική: Αντώνης Μαλλιωτάκης Στίχοι: α) Μανώλης Λεοντάκης β) Κατερίνα Αεράκη Λύρα-τραγούδι: Αντώνης Μαλλιωτάκης Λαούτο: Μανώλης …