Σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στο επίκεντρο των δράσεων για την οδική ασφάλεια

Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιούν, είναι υπερήφανος χορηγός της έκθεσης οδικής ασφάλειας με τίτλο «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» που μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα, παρουσιάζεται σε Ηράκλειο και Χανιά.

Πρόκειται για μια δράση που διοργανώνεται από την Ελληνική Αστυνομία και την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Συμμαχία για την Ελλάδα», με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους μικρούς μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής και να συμβάλει στη δημιουργία μιας νέας γενιάς καλύτερων οδηγών. Οι επισκέπτες της έκθεσης, θα μπορούν να δουν 214 παιδικές δημιουργίες, να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Τροχαίας στο ειδικό πάρκο για παιδιά και να ζωγραφίσουν το δικό τους έργο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι σήμερα, περισσότερα από 26.000 παιδιά, εκπαιδευτικοί και γονείς έχουν επισκεφτεί την έκθεση και έχουν παρακολουθήσει το ειδικό πρόγραμμα.

Η έκθεση θα παρουσιαστεί στο Ηράκλειο στο συνεδριακό κέντρο της Παγκρήτιας Τράπεζας (Λ. Ικάρου 5) από την Τρίτη 7 έως την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και στα Χανιά σε χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι, Ακτή Ενώσεως & πλ. Κατεχάκη) από την Τρίτη 28 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν και το ωράριο λειτουργίας της είναι από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

πηγή : www.daynight.gr

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Ζωιδάκης για τα πανηγύρια: Το 95% του κλάδου μας δεν έχει να φάει

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τα πανηγύρια λόγω του κορονοϊού και της μη τήρησης των …