ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ”

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ»

Το Κρητικό Σωματείο «ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ», με έδρα τον Πειραιά, παρακολούθησε την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 την θεατρική παράσταση «Καπετάν Μιχάλης. Ελευθερία ή Θάνατος» στο Θέατρο Αλκμήνη.

Οι 74 φίλοι και μέλη του σωματείου που προσήλθαν στο θέατρο, είχαν την ευκαιρία να δουν ένα από τα σημαντικότερα κείμενα της παγκόσμιας λογοτεχνίας στο ύφος, τη γλώσσα και το στοχασμό του συγγραφέα, εστιάζοντας σε μία χρονική περίοδο, σε πρόσωπα και γεγονότα πραγματικά, που ζωντανεύει επί σκηνής μία ταραγμένη περίοδο της ελληνικής ιστορίας και αναδεικνύει όχι μόνο την έχθρα μα και τις σχέσεις αδελφοσύνης δύο λαών που χρειάστηκε να συνυπάρξουν για αιώνες.

Οι Δροσουλίτες θα ήθελαν να δώσουν πολλά Συγχαρητήρια σε όλους τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στην παράσταση:
Τον Θαναση_Κουρλαμπά , τον Δημήτρη_Κανέλλο, τον Περικλή_Λιανό, τον Κωσταντίνο_Μουταφτσή, την Ειρήνη_Παπαδημάτου, τον Ορέστη_Τρίκα, και την Ελένη_Φίλιππα.


Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον εξαιρετικό ηθοποιό κ. Αλμπέρτο_Εσκενάζυ, που δέχθηκε με μεγάλη προθυμία να φωτογραφηθεί μαζί μας.

Με τιμή,
Για τους Δροσουλίτες

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Εμμ. Εγγλέζος Δεληγιαννάκης            Δέσποινα Ψιμοπούλου

 

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Γωνιανάκης – Βοσκάκι Official Audio Release 2024

Μουσική: Νίκος Γωνιανάκης Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Χαραλαμπάκης Μπάσο & μίξη mastering: Μαυράκης …