Μιχάλης Τζαγκαράκης Αντώνης Κουκλινός Γιάννης Χαραλαμπάκης – ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

γράφει ο Αντώνης Κουκλινός…

Kάτι ψήνεται….
Το να στέκεσαι δίπλα σε ένα μεγάλο δημιουργό, ένα Μιχάλη Τζαγκαράκη, το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι πως είσαι τυχερός και μόνο που έχεις τη τύχη και το ζεις.
Το να σε προσκαλεί όμως ο Μιχάλης, για να ερμηνεύσεις ένα από τα καινούργια του τραγούδια, αυτό είναι τιμή και μάλιστα μεγάλη.

Δίπλα λοιπόν σε ένα Μιχάλη Τζαγκαράκη και ένα Γιάννη Χαραλαμπάκη, σήμερα βρεθήκαμε στο στούντιο της kretafon για να ερμηνεύσω ένα πολύ όμορφο τραγούδι σε στοίχους και μουσική του Μιχάλη Τζαγκαράκη.

Θέλω να πιστεύω ότι κατάφερα να πλησιάσω τις προσδοκίες του Μιχάλη και το αποτέλεσμα να είναι κάτι καλό και να το αγαπήσει ο κόσμος, που αυτός είναι και ο τελικός κριτής για ότι κάνουμε.

Ταπεινά ένα μεγάλο ευχαριστώ φίλε Μιχάλη Τζαγκαράκη, που μετά τη συνεργασία μας στις ‘’μουσικές μου πεθυμιές’’ ήρθε η σειρά μου, να συμμετέχω στο μουσικό έργο που ετοιμάζεις και που είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα το αγαπήσει και θα μπορεί να το εντάξει στη δισκοθήκη του.

Φίλε και συνεργάτη Γιάννη Χαραλαμπάκη..? περιμένω και είμαι σίγουρος πως θα δώσεις τα καλύτερά σου στο remix για να βγάλουμε το Μιχάλη ασπροπρόσωπο…!!! Αντώνης Κουκλινός.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ…

Ελέγξτε επίσης

Τσικνάκης Γιάννης – Το βοτάνι (Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος)

Λύρα – Λεμάν – Βιόλα: Τσικνάκης Γιάννης Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος Λαούτο: Στεφανουδάκης Φάνης Κιθάρα: Τσικνάκης …