ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ – ΕΧΩ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΟΔΗΓΟ κυκλοφόρησε…

Ένας νέος καλλιτέχνης με σταθερά ανοδική πορεία, ο Λευτέρης Καλλέργης, με καθαρή, κρυστάλλινη και βαθειά φωνή, κυκλοφόρησε την τρίτη του κατά σειρά δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Έχω τη σκέψη σου οδηγό”. (Α.Μ.Α 449)

Ο δίσκος περιέχει κομμάτια σε μουσική του Λευτέρη Καλλέργη αλλά και παραδοσιακά. Επίσης περιέχει ένα κομμάτι που ξεφεύγει από τα καθαρά παραδοσιακά μονοπάτια και έχει ήδη αγαπηθεί πολύ, το “Λουλούδι της αγάπης”.
Οι στίχοι κατά βάση είναι του Αριστείδη Ε. Μανουρά, του Μανώλη Γ.Καλλέργη (Μπραγκάρος) και της Δέσποινας Σπαντιδάκη.

Ο Πάρις Περυσινάκης, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της σύγχρονης Κρητικής μουσικής έχει αναλάβει την ενορχήστρωση όλου του δίσκου και για ακόμη μία φορά το “μουσικό του χέρι” σφραγίζει και αυτή την δισκογραφική δουλειά.
Ο δίσκος κυκλοφόρησε από την δισκογραφική μας εταιρεία “Αεράκης-Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι & Σείστρον” σε cd αλλά και διαδικτυακά παγκόσμια, μιας και από το 2011 ήταν η πρώτη Κρητική δισκογραφική εταιρεία που κυκλοφόρησε όλες τις μουσικές παραγωγές της σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες μουσικής (download & streaming) και είμαστε περήφανοι γι αυτό.

Έπαιξαν οι μουσικοί: Λύρα: Λευτέρης Καλλέργης Λαούτο: Μανούσος Καλλέργης Μαντολίνο, λαούτο στεριανό, λύρες στα τραγούδια 3 και 8: Πάρις Περυσινάκης Νέυ, φλογέρα: Νίκος Παραουλάκης Σαντούρι: Παναγιώτης Βέργος Κιθάρες: Γιώργος Χατζόπουλος Κοντραμπάσο: Μίμης Ντούτσουλης Κρουστά: Νίκος Μερετάκης Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Studio Sierra το Νοέμβρη του 2019 από τον Παναγιώτη Πετρονικολό. Συμπληρωματικές ηχογραφήσεις έγιναν στο Studio Subway Μίξεις: Γιάννης Παξεβάνης – Studio Pytzamax Mastering: Πάρις Περυσινάκης Φωτογραφίες: Χρήστος Μανιώρος
Ενορχήστρωση: Πάρις Περυσινάκης Επιμέλεια παραγωγής-δημιουργικό: Ανδρέας Αεράκης

Ακούστε δύο κομμάτια από τον δίσκο που ήδη έχουν αγαπηθεί από το κοινό.
Το λουλούδι της αγάπης: https://www.youtube.com/watch?v=piuZq6a8UFQ

Μικρή μου το χαμόγελο: https://www.youtube.com/watch?v=95dI3wjFDmw

Παραγωγή:
Αεράκης – Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι & Σείστρον © 2020
Κοραή 14, Τ.Κ 71202, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ. 2810225758, aaerakis@gmail.com
www.aerakis.net

Υποκατάστημα:
Αγροτικό δισκοπωλείο
Σίσαρχα Ανωγείων Μυλοποτάμου
Τηλ. 2834020339

Ελέγξτε επίσης

Τάσος Μπαγουράκης – ”Μαύρες Βελονιές” (Official music audio)

Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική: Τάσος Μπαγουράκης Λύρα-τραγούδι: Τάσος Μπαγουράκης Λαούτο: Νίκος Στρατάκης Μπάσο-ηχοληψία-προγραμματισμός: Μιχάλης Μαυράκης …