Παρουσίαση εξιχνίασης ανθρωποκτονίας 64χρονης απο την αστυνομία(βίντεο)

Ένας υπήκοος Μολδαβίας και ένας υπήκοος Μαρόκου είναι οι κατ ομολογίαν δράστες της αποτρόπαιης δολοφονίας της 64χρονης γυναίκας που βρέθηκε από οικείους της νεκρή μέσα στο σπίτι της στον Λεήμονα της Σκάλας Λακωνίας.

Οι δύο προσήχθησαν από Αστυνομικούς της Ασφαλείας Σπάρτης, σε αναζήτηση των δραστών μετά την εξακρίβωσης της δολοφονίας, με θύμα την 64άχρονη γυναίκα (18/11) μέσα στο σπίτι της, στο Λεήμονα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Ο Μαροκινός φέρεται να ισχυρίζεται ότι ήταν μεθυσμένοι και από κοινού αποφάσισαν να ληστέψουν τη γυναίκα για να εξασφαλίσουν χρήματα ώστε να αγοράσουν περισσότερο αλκοόλ.

Όταν η γυναίκα που ζούσε μόνη της μετά το θάνατο του άντρα της, τους αντιλήφθηκε και αντιστάθηκε, ακολούθησε συμπλοκή και στα τρία δωμάτια της μονοκατοικίας, τη χτυπούσαν στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της με μεταλλική λαβίδα και με κούτσουρα που είχε για το τζάκι με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή, εγκατέλειψαν και αποχώρησαν από το χώρο.

 

Το θύμα έφερε αμυντικά τραύματα στα χέρια, ενώ σε όλα τα δωμάτια της μονοκατοικίας παρουσίαζε εμφανή ίχνη πάλης.

Οι δράστες περιέγραψαν στις απολογίες τους, ότι η 64άχρονη πάλεψε για τη ζωή της.

Με την ποινική δικογραφία σε βάρος τους, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Η παρουσίαση της εξιχνίασης της υπόθεσης έγινε στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου υποστράτηγο Δημήτρη Τριγώνη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας ταξίαρχο Γιώργο Μαρουδα και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα αστυνόμο Παναγιώτη Λυμπέρη.

Ελέγξτε επίσης

Κώστας Σαριδάκης – ”Ξωμειναρά”

Μουσική : Νίκος Λουλάκης Στίχοι : Μιχάλης Λουλάκης Μουσική : Νίκος Λουλάκης Στίχοι : Μιχάλης …