Τελικά μας ψεκάζουν??? τι έγινε σήμερα στον αέρα της Κρήτης??(δείτε το βίντεο)

Για ακόμη μία φορά επανέρχεται το ερώτημα: μας ψεκάζουν ή όχι; Αφορμή εκ νέου δόθηκε από αεροπλάνο, που εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στον ουρανό του Ηρακλείου, δημιουργώντας ερωτηματικά.

Όπως ανέφεραν αναγνώστες του ekriti.gr, που έστειλαν φωτογραφίες και βίντεο, ένα αεροπλάνο με αρκετά μεγάλα φτερά, πετά πάνω από την πόλη και αφήνει πίσω του «καυσαέρια» τα οποία όμως αντί να διαλύονται, όπως συνήθως συμβαίνει, απλώνονται στον ουρανό.

Μάλιστα όπως λένε, το συγκεκριμένο αεροπλάνο, κάνει διαρκώς κύκλους και αφήνει πίσω του το καυσαέριο.

Το ekriti.gr επικοινώνησε με την Πολεμική αεροπορία η οποία δεν έχει καμία σχέση με το αεροκάφος, ούτε και η Μετεωρολογία, ενώ αποκλείσθηκε και η περίπτωση πυροσβεστικού αεροσκάφος.

Το μυστήριο έλυσε ο Πύργος Ελέγχου του αεροδρομίου Ηρακλείου: επρόκειτο για μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος, το οποίο έκανε κύκλους έωσότου πάρει το πράσινο φως για αναχώρηση.

πηγή : ekriti.gr

Τελικά μας ψεκάζουν η όχι???

Γι’αυτούς που αναρωτιούνται οτι δεν υπήρχαν παλιά ,υπήρχαν βεβαίως απλώς ο κόσμος δεν ασχολιόταν τότε,δεν υπήρχε η σημερινή τεχνολογική πρόοδος που πλέον ο καθένας γράφει μια είδηση χωρίς καμία τεκμηρίωση και γίνεται γνωστός από μια ακόμα θεωρία συνομωσίας που έχει βγάλει από το μυαλό του.

Πλέον όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν μπει στο κόλπο καθώς είναι ένα θέμα το οποίο “πουλάει αρκετά” όπως και εκατομμύρια άλλα που κάποιοι έχουν πλασάρει τόσο ωραία ώστε να φαίνονται πραγματικά και να έχουν το μέγιστο κέρδος.
Ωστόσο κάποιοι που γνωρίζουν “δύο πράγματα” από μετεωρολογία “γελάνε” με όλα αυτά καθώς ένας απλώς γνώστης μπορεί να προβλέψει πότε θα φαίνονται ή όχι στον ουρανό αυτά που αφήνουν τα αεροσκάφη σε μια μέρα όπου υπάρχουν οι μετεωρολογικές συνθήκες για να γίνει κάτι τέτοιο.

Δυστηχώς στην Ελλάδα το ποσοστό των ανθρώπων που πιστεύουν στους ψεκασμούς μπορεί να αγγίζει και το 70-80% κάτι που δείχνει οτι ο κόσμος υιοθετεί οτι του “σερβίρουν στο πιάτο” χωρίς να μπει στο κόπο να ασχοληθεί και να δει αν όντως συμβαίνουν όλα αυτά που διαβάζει σε κάθε blog ή site που ο καθένας γράφει οτι θέλει και βρίσκει και τρόπο να το τεκμηριώσει .

Κανένας δεν διυλίζει την πληροφορία που του δίνουν με αποτέλεσμα να την λέει και ο ίδιος θεωρώντας οτι είναι και σωστή. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα της έλλειψης μορφωτικού επιπέδου των ανθρώπων και της άγνοιας τους να μάθουν που ακριβώς βρίσκεται η πραγματικότητα.

πηγή : weather-in-greece.gr

Ελέγξτε επίσης

Τσικνάκης Γιάννης – Το βοτάνι (Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος)

Λύρα – Λεμάν – Βιόλα: Τσικνάκης Γιάννης Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος Λαούτο: Στεφανουδάκης Φάνης Κιθάρα: Τσικνάκης …