Θα γίνει επιτέλους η αξιοποίηση του Στρατοπέδου Μοιρών??

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Αρμουτάκης υποδέχθηκε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες, τον διευθυντή του Ταμείου Εθνικής Αμύνης (Τ.ΕΘ.Α.)  Αντιστράτηγο κ. Αντώνη Κονδύλη, τον  διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων κ. Γεώργιο Ζησιμάτο, την ειδική σύμβουλο ΥΕΘΑ κα Παληοδήμου Αικατερίνη και λοιπά στελέχη του Ταμείου.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της περιοδείας των στελεχών στην Κρήτη με σκοπό την αξιοποίηση ακινήτων ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες που απομένουν για την παραχώρηση και την αξιοποίηση του Στρατοπέδου «Τγχη (ΠΖ) ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΕΜΜ.», κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί από μέρα σε μέρα.

Εκτός του Δημάρχου, παρόντες ήταν και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μαυράκης, Ξηρουδάκης και Γκιαουράκη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο χώρο του Στρατοπέδου.

ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

25ης Μαρτίου 1 ΤΗΛ.28923-40202-270, FAX: 28920-40105

Ελέγξτε επίσης

Τάσος Μπαγουράκης – ”Μαύρες Βελονιές” (Official music audio)

Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική: Τάσος Μπαγουράκης Λύρα-τραγούδι: Τάσος Μπαγουράκης Λαούτο: Νίκος Στρατάκης Μπάσο-ηχοληψία-προγραμματισμός: Μιχάλης Μαυράκης …