Αντώνης Ζαχαράκης – «Εύθραυστος εντός μου» νέα κυκλοφορία

«Εύθραυστος εντός μου» είναι ο τίτλος της νέας κυκλοφορίας του Αντώνη Ζαχαράκη.

 

Σε αυτό το συλλογικό άλμπουμ περιλαμβάνονται νέα τραγούδια που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο χρόνο, αλλά και κάποια παλιότερα που απλά βρήκαν το περίβλημα που τους ταιριάζει ώστε να ενταχθούν κάπου όπως τους πρέπει.

Στο άλμπουμ συμμετέχουν οι Μανώλης Μητσιάς,Βασίλης Σκουλάς, Νίκος Στρατάκης, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Ερωφίλη, Παντελής Κυραμαργιός, Αργύρης Λούλατζης, Στάθης Πάνου, Αργύρης Έξαρχος και Μαρία Κυριακογιαννάκη.

 

Στίχους έχουν γράψει οι Μαρία Ζαχαράκη, Γιάννης Ζαρκαδούλας, Στέλλα Βερτινάκη, Διαμαντής Κορτέσης, Όλγα Μιχελή, Ιωάννης Δαρμής, Ηλιάννα Λυκούδη και ο αείμνηστος ποιητής μας Μάνος Ελευθερίου.

 

Το άλμπουμ κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες https://lnkfi.re/g1Qwsccb

 

ενώ booklet μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ: https://zacharakis.net/efthrafstos-entos-mou/

 

Αντώνης Ζαχαράκης
Μουσικός – Συνθέτης

Βιογραφικό
Αντώνης Ζαχαράκης

Ο Αντώνης Ζαχαράκης, γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1969 στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Το 1983 πήρε τα πρώτα του μαθήματα κρουστών στην Δημοτική Φιλαρμονική Ρεθύμνου με καθηγητή τον Νίκο Αντωνακάκη και με αρχιμουσικό τον Κώστα Αποστολάκη και αργότερα στο Εργαστήρι Κρουστών από το Νίκο Τουλιάτο. Είναι ενεργό μέλος της Πειραματικής Συμφωνικής Ορχήστρας Ρεθύμνου με μαέστρο τον Μπάμπη Πραματευτάκη, καθώς και μέλος του μουσικού σχήματος «Φωνές του Νότου» παίζοντας τύμπανα & κρουστά, ενώ έχει διασκευάσει και ενορχηστρώσει δεκάδες πολυφωνικά τραγούδια για το σχήμα αυτό. Με τις «Φωνές του Νότου» έχει εμφανιστεί σε συναυλίες με τον Σταμάτη Κραουνάκη, την Λίνα Νικολακοπούλου και το «Τρίφωνο». Έχει συνεργαστεί με τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Μανώλη Μητσιά, τον Βασίλη Σκουλά, τον Παντελή Θαλασσινό, την Γεωργία Νταγάκη, τον Δημήτρη Υφαντή, την Ερωφίλη, την Ιωάννα Φόρτη, τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, τον Γιώργο και τον Νίκο Στρατάκη, την Σαββέρια Μαργιολά, τον Παντελή Κυραμαργιό, την Αθηνά Κοντοδήμα, τον Στέλιο Μπικάκη, τον Κώστα Βερδινάκη, τον Μιχάλη Νικηφόρο και άλλους.

Ζει μόνιμα στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όπου και εργάζεται ως καθηγητής κρουστών στην Φιλαρμονική του Δήμου Ρεθύμνου. Σαν συνθέτης ασχολείται με όλα τα είδη μουσικής, μοντέρνο, παραδοσιακό, σόλο, μουσική δωματίου, χορωδιακή και συμφωνική μουσική. Επίσης έχει συνθέσει μουσική για θεατρικά έργα, ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ, και έχει επιμεληθεί την ενορχήστρωση σε αρκετές δισκογραφικές δουλειές.

Ελέγξτε επίσης

Μαρίνα Καραγιάννη – Μια Ανεμώνα (Συνέντευξη στον Ερωτόκριτο)

Ακούστε στον αέρα του Ερωτόκριτου την Μαρίνα Καραγιάννη που τραγουδά την επιτυχία του Κανάκη Κουκλινού …