Δωρεά στην παιδοογκολογική κλινική ΠΑΓΝΗ και σε Λύκειο του Ηρακλείου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ «AΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ»

 Δωρεά στην παιδοογκολογική κλινική ΠΑΓΝΗ και σε Λύκειο του Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης της ¨Ανθρώπινης Ασπίδας ¨, κατόπιν συνεργασίας με γνωστό επιχειρηματία του Ηρακλείου παραδόθηκαν περισσότερες από χίλιες μάσκες (πιστοποιημένες χειρουργικές) στην παιδοογκολογική κλινική ΠΑΓΝΗ, αλλά και στο 5ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου.


Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε– και αυτό μας δίνει περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε τις δράσεις μας –ότι τόσο ο επιχειρηματίας ο οποίος μας προσέφερε το ιατρικό υλικό, θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, όσο και ο διευθυντής του 5Ο Γενικού Λυκείου Ηρακλείου κος Σταμάτης Παπαδάκης μας προέτρεψε κρατώντας μια πολύ μικρή ποσότητα, από το προβλεπόμενο παραδοτέο ιατρικό υλικό , οι υπόλοιπες μάσκες να παραδοθούν στην παιδοογκολογική κλινική, όπως και έγινε.


Ευχαριστούμε πολύ κι ευχόμαστε ολόψυχα, τα παιδιά της παιδοογκολογικής κλινικής όπως και όλοι οι ασθενείς, να γυρίσουν γρήγορα, υγιείς στα σπίτια τους ,χρόνια πολλά,καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με υγεία και ασφάλεια!

Ο πρόεδρος Με τιμή το Δ.Σ Η γραμματέας
Φραγκίσκος Δασκαλάκης Μαρία Αποστολάκη

 

 

Ελέγξτε επίσης

Μαρία Τζομπανάκη – Το Τραγούδι Της Μαρίας (Official Audio Release)

Καλλιτέχνης: Μαρία Τζομπανάκη Συνθέτης: Σούλα Δασκαλομαρκάκη Στιχουργός: Σούλα Δασκαλομαρκάκη Έτος Κυκλοφορίας: 2024 Alpha Records