Η μαγεία των Χριστουγέννων έρχεται με πλούσια δώρα από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

150.000 ευρώ σε δώρα και δωροεπιταγές, ΧΩΡΙΣ κλήρωση και 30.000 φιάλες Κρητικό κρασί!

Η μαγεία των Χριστουγέννων, έρχεται με πολλά δώρα και δωροεπιταγές, συνολικής αξίας 150.000 ευρώ, καθώς και με 30.000 φιάλες κρητικών κρασιών για όλους τους επισκέπτες των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, χωρίς κλήρωση, από την Τετάρτη 22 μέχρι και την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου.
Δέκα ημέρες γιορτής στα σούπερ μάρκετ της μεγάλης Κρητικής εταιρείας, όπου με αγορές από 50 έως 100 ευρώ σας περιμένει ως δώρο μια φιάλη κρητικό κρασί, ενώ με κάθε 100 ευρώ αγορών, μια δωροεπιταγή 10 ή 50 ή 100 ευρώ, ή χρήσιμα δώρα για κάθε σπίτι, όπως: κουζινομηχανή, αφυγραντήρας, σκούπα ρομπότ, tablet, ηλεκτρικό πατίνι, κουβέρτα, πάπλωμα, καφετιέρα espresso, drone, φωτογραφική μηχανή polaroid κ.α.


Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι η πιο παραμυθένια εποχή ειδικά για τα παιδιά, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, φροντίζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να μοιράσουν παιχνίδια και χαρά στα παιδιά και Άτομα με Αναπηρία των δομών φιλοξενίας της Κρήτης! Μια ενέργεια ενταγμένη στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε., που με αίσθημα ευθύνης ανταποδίδει συνεχώς την εμπιστοσύνη της Κρητικής κοινωνίας και γεμίζει με χαμόγελα 220 επιπλέον παιδικά πρόσωπα. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται όλα τα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία που φιλοξενούνται:
• Στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων / Στέγη Φιλοξενίας
• Στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου
• Στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης (Π.Α.Α.Π.Α.Η.Κ.) Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου
• Στην Ιερά Μονή Καλυβιανής στις Μοίρες
• Στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Χανίων Στέγη Κοριτσιού «Άγιος Νεκτάριος»
• Στο Παράρτημα Προστασίας Νέων Χανίων
• Στο Παράρτημα Παιδιού Νεάπολης
• Στο Π.Α.Α.Π.Α.Η.Κ. Πόμπιας, Δήμου Φαιστού
• Στο ΚΔΑΠΜΕΑ Δήμου Μαλεβιζίου.

Από τις χαρακτηριστικές ιδιαιτερότητες της δράσης είναι ότι όλα τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να ζητήσουν το παιχνίδι που λαχταρούν, με τον Άγιο Βασίλη να κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα, ξανά!

Οι εκπλήξεις όμως και τα δώρα στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης δεν εξαντλούνται μόνο με τα παραπάνω. Μια φορά τον χρόνο άλλωστε έχουμε Χριστούγεννα!
Η μεγάλη κλήρωση των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης με δώρα 1 ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό scooter Edison LX, 6 μοναδικές ELD κονσόλες Arcade Pac-Man, 6 LED TV 40’’, αλλά και 150 κουπόνια αξίας 100€ δωρεάν καυσίμων (βενζίνης ή πετρελαίου κίνησης), βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μέχρι και τις 7/1, με κάθε απόδειξη αγορών 30€, οι καταναλωτές κερδίζουν από μία συμμετοχή στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 για το ηλεκτρικό scooter, τις κονσόλες Pac-Man και τις τηλεοράσεις, ενώ μέχρι και τις 10/1/22 με αγορές προϊόντων φυλλαδίου στα super market Χαλκιαδάκης, για κάθε 1€ αγορών κερδίζουν και μια συμμετοχή στην κλήρωση για τα κουπόνια καυσίμων, συνολικής αξίας 15.000€ .

Γι’ αυτό και τα Χριστούγεννα στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, έχουν μαγεία, αλληλεγγύη, αγάπη, ατέλειωτες προσφορές και πολλά, πλούσια δώρα για όλους. Ελάτε κι εσείς στη γιορτή, για τα καλύτερα Χριστούγεννα!
Super Market Χαλκιαδάκης, δίπλα σου στις πιο μαγικές στιγμές!
Διαβάστε όλα τα Χριστουγεννιάτικα νέα και δείτε τις προσφορές των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, εδώ: https://bit.ly/3DSwxzU

 

Ελέγξτε επίσης

Για Πάσχα μαζί στα Super Market Χαλκιαδάκης!

Έρχεται Πάσχα και στον Χαλκιαδάκη μας λύνουν τα χέρια με ξεχωριστή ποιότητα, ασύγκριτες τιμές και …