Η Κυρία Ζαχαράκη Λίτσα της Πανελλήνιας εταιρίας Στόχος Πρόληψη στον αέρα του Ερωτόκριτου

Η Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας εταιρίας Στόχος Πρόληψη και ιδρύτρια του παραρτήματος Κρήτης  στο Ηράκλειο,  Κυρία Ζαχαράκη Λίτσα μίλησε στον Ερωτόκριτο για την εκδήλωση που διοργανώνει με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γυναίκας στις 8 Μαρτίου.

Κύριος σκοπός μας είναι να περάσουμε το μήνυμα της πρόληψης κατά τον καρκίνο του μαστού, σε όλες τις γυναίκες της διπλανής πόρτας.

Η παρούσα εκδήλωση θα λάβει χώρα στο νέο πολυκατάστημα Block 62, όπου θα υπάρχουν διάφορες χορευτικές επιδείξεις, ζωντανή μουσική, DJ, απασχόληση για τους μικρούς φίλους, μπουφέ και άλλες εκπλήξεις.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλο το κοινό.

H ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ” ΣΤΟΧΟΣ -ΠΡΟΛΗΨΗ” που δραστηριοποιείται απο το 2001 στην Ελλάδα ,ανοίγει την αγκαλιά της και στην Κρήτη με έδρα το Ηράκλειο .

Σήμερα που η κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά την Ελλάδα η ανάγκη για πρόληψη ,ενημέρωση και υποστήριξη του καρκίνου του μαστού είναι μεγαλύτερη .

Σύμφωνα με στοιχεία του Πανεπιστημίου Κρήτης υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο έχουμε στην Ελλάδα 3.500-4.000 νέα περιστατικά το χρόνο, ενώ στην Κρήτη έχουμε περίπου 350 νέες περιπτώσεις καρκίνου του μαστού σε ετήσια βάση. Αναφέρεται επίσης ότι οι γυναίκες της υπαίθρου σε μεγάλο ποσοστό δεν κάνουν προληπτικό έλεγχο.

Έτσι σήμερα κρίθηκε απαραίτητο να δημιουργηθεί παράρτημα της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ με έδρα το Ηράκλειο και απότερο σκοπό να ενημέρωσει και να υποστηρίξει το κοινό της Κρήτης κατά του καρκίνου του μαστού.

To πρώτο βήμα έγινε ,το πρόσωπο που οραματίστηκε τον ΣΤΟΧΟ στην Κρήτη η Λίτσα Ζαχαράκη ορίστηκε υπεύθυνη του παραρτήματος σύμφωνα με το πρακτικό της 02/03/2016 .
Βρέθηκε ένας χώρος που θα είναι η βάση για την οργάνωση και ανάπτυξη δράσεων όπως ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και πρόληψη μέσα απο συνεργασίες με προσφορά δωρεάν εξετάσεων .

Το επόμενο βήμα ,είναι το δικό σας ,αυτό που θα καθορίσει την πορεία του ”ΣΤΟΧΟΥ ” στην Κρήτη .

ΖΗΤΑΜΕ εθελοντές και χορηγούς που θα στελεχώσουν τις απαραίτητες δράσεις ,όπως ιατρούς,νοσηλευτές,γραφίστες,γυμναστές και κυρίως ευαίσθητους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που θα δωρίσουν τον χρόνο τους και την ενέργεια τους σε αυτόν τον κοινό ”ΣΤΟΧΟ ”.
ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ.

 

 

Πληροφορίες
Ιδρύτρια του παραρτήματος στο Ηράκλειο, Κρήτης (Στόχος-Πρόληψη) Ζαχαράκη Λίτσα.
Facebook: Λίτσα Ζαχαράκη
Email: stoxoscrete@hotmail.com
τηλ: 2810319396

Σας περιμένουμε
Τηλ επικοινωνίας
6943150841

Ελέγξτε επίσης

Ο Κοτσυφός – Κανάκης Κουκλινός Αλέκος Καλεμάκης Δημήτρης Αντωνάκης Νέο τραγούδι ©2024

Ένα νέο τραγούδι με άρωμα Κρήτης με την λύρα του Κανάκη Κουκλινού … Στίχοι: Γαριπαντώνης …