Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου Β’ κύκλος παραστάσεων για την ”Φόνισσα”

Πρόκριση στο 36ο  Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεάτρου στην Καρδίτσα.

Β’ κύκλος παραστάσεων  για την ”Φόνισσα” του Παπαδιαμάντη .

Η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου κατάφερε να προκριθεί στις 8 καλύτερες ομάδες στο 36ο Πανελλήνιο φεστιβάλ θεάτρου Καρδίτσας με το  έργο η  “Φόνισσα” του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη εν μέσω μεγάλου συναγωνισμού από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, προσπερνώντας πολύ δυνατούς αντιπάλους με έργα από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Τεράστια επιτυχία και συνάμα μεγάλη ευθύνη. Την Δευτέρα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των παραστάσεων από 27/2 έως 07/3.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους τους θιάσους που προκρίθηκαν.
Ευχαριστούμε και όλους εσάς για την στήριξη και την αγάπη σας. Θα προσπαθήσουμε να σας δικαιώσουμε.

Από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι παραστάσεις στην Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου

Η ”Φόνισσα” που αγαπήθηκε όσα λίγα έργα στην Κρήτη επανακάμπτει ύστερα και από απαίτηση πολλών θεατρόφιλων και θα συνεχίσει για δυο σαββατοκύριακα 8-9 και 15-16 Φεβρουάριου στον γνώριμο πια χώρο της Θεατρικής Σκηνής Ηρακλείου στην διεύθυνση ”Εθνικής αντιστάσεως 142”

Η παράσταση ενθουσίασε κοινό και κριτικούς θέατρου τιμώντας έτσι και τον παγκόσμιο συγγραφέα τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη κατά τους μελετητές ”κοσμοκαλόγερο”.

Θυμίζουμε ότι η σκηνοθεσία και η μεταφορά -διασκευή είναι του Μάνου Μανιά ,η μουσική επένδυση του Κώστα Κακογιάννη ,τα σκηνικά του Μάριου Λιαπάκη και Μάνου Μανιά.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Ελπίδα Κοντοσιώζιου ,Διαμάντα Βοσκάκη, Ματίνα Μαυρογιάννη, Χριστίνα Τσαρούχα , Μάριος Λιαπάκης και η δεκάχρονη Μαρία Αστρουλάκη.

Ώρες έναρξης παραστάσεων:
Σάββατο ώρα 21.00
Κυριακή ώρα 19.00

Γενική είσοδος 10 ευρώ. Πληροφορίες 2813 013218, 6932 858624

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Γωνιανάκης – Βοσκάκι Official Audio Release 2024

Μουσική: Νίκος Γωνιανάκης Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Χαραλαμπάκης Μπάσο & μίξη mastering: Μαυράκης …