Οι ομορφότερες των Παγκρήτιων Καλλιστείων για το 2019

Miss Κρήτη η Γεωργία Σκανδάλη Αμπαρτζάκη

 Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία χθες,  λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς και έτσι ο 40ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς, ανήκει πλέον στην ιστορία, με την πανέμορφη Γεωργία Σκανδάλη Αμπαρτζάκη από το Ηράκλειο, να κατακτά τελικά τον πολυπόθητο τίτλο της Miss Κρήτη για το 2019.

Τον τίτλο της Α΄ Αναπληρωματικής κατέκτησε η Αλεξάνδρα Σούλα από τη Χερσόνησο, Β΄Αναπληρωματική αναδείχτηκε η Χριστίνα Πύρβου από το Ηράκλειο, ενώ τον τίτλο της Miss Κρήτη Young για το 2019, κατέκτησε η  δεκαεξάχρονη Αθηνά Δολαψάκη επίσης από το Ηράκλειο.

Η βραδιά, είχε έναν ιδιαίτερο επετειακό χαρακτήρα και πολύ λάμψη λόγω του εορτασμού των 40 χρόνων των διαγωνισμού. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διοργανωτές, είχαν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με εκπλήξεις, τόσο για το κοινό που παρευρέθηκε στο Κινηματοθέατρο Αστόρια, όσο και για τους τηλεθεατές που παρακολούθησαν την εκδήλωση από τη συχνότητα της Τηλεόρασης Creta και της Cosmote tv.

Η βραδιά του 40ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, ξεκίνησε με τα 13 πανέμορφα κορίτσια ενώ αμέσως μετά, ένα επετειακό βίντεο ταξίδεψε κοινό και τηλεθεατές στα 40 χρόνιας ιστορίας του θεσμού, από το 1979 έως και σήμερα. Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς η παρουσία της  Miss Κρήτη 1980 και Star Hellas 1981, Μαρίας Νικούλη, η οποία αναφέρθηκε στην εμπειρία της δικής της συμμετοχής, έδωσε τις δικές της συμβουλές στις διαγωνιζόμενες ενώ αποτέλεσε και μέλος της κριτικής επιτροπής.

Η συγκινητικότερη στιγμή του 40ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, ήταν το βίντεο – αφιέρωμα στη ζωή του Γιώργου Ζαχ. Ασαργιωτάκη, εμπνευστή και ιδρυτή του θεσμού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν το μεγάλο τελικό, γι αυτό και ολόκληρη η βραδιά ήταν αφιερωμένη σ’ εκείνον.

Οικοδέσποινα του μεγάλου τελικού ήταν η μοναδική Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στη σκηνή του Αστόρια ανέβηκε η αγαπημένη ερμηνεύτρια Τζωρτζίνα Αλεξάκη, ταξιδεύοντας το κοινό με αγαπημένες μελωδίες, ενώ στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος των Πανελληνίων Καλλιστείων κ. Βασίλης Πρεβελάκης και η κα Κρίστι Κρανά, διευθύντρια των σχολών Cristi.

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 13 πανέμορφες κοπέλες, από όλη την Κρήτη οι οποίες, παρά το άγχος τους, ανέβηκαν στη σκηνή, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, διεκδικώντας τους τέσσερις τίτλους, όπως άλλωστε έμαθαν όλο το προηγούμενο διάστημα της προετοιμασίας τους.

 

Τα κορίτσια εμφανίστηκαν με casual ρούχα από τα καταστήματα Παρουσία Fashion, με μαγιό από τα FMS Stores, βραδινά φορέματα από τα καταστήματα Nik Alex, με υποδήματα από το κατάστημα  Follow Fashion, με κοσμήματα της αλυσίδας Croesus, ενώ τις εμφανίσεις των αγοριών που συνόδευσαν τις φιναλίστ φρόντισε το Κοντογιάννης Fashion Store.

 

Για ακόμη μία χρονιά, το ινστιτούτο La Beauteτης Μικαέλας Λυπάκη, φρόντισε για την αισθητική περιποίηση προσώπου & σώματος των κοριτσιών και η έμπειρη ομάδα των κομμωτηρίων GP, ανέλαβε τα εντυπωσιακά χτενίσματα της βραδιάς. Το μακιγιάζ των κοριτσιών ανέλαβαν οι make up artist των καταστημάτων Glitter Cosmetics και η Μαρία Γεωργίου, ενώ και φέτος οι φιναλίστ απόλαυσαν εξειδικευμένες υπηρεσίες από το Opsis Clinical και τον Γιάννη Λιαπάκη.

 

Τις χορογραφίες καθώς και την κινησιοτεχνία των κοριτσιών επιμελήθηκε για ακόμη μια χρονιά η Cristi Academy που ήταν και ο ασημένιος χορηγός του διαγωνισμού, ενώ τις φωτογραφίες ο Μάνος Χαλαμπαλάκης. Τα σκηνικά και τα visual εφέ ανέλαβε η εταιρία Prolight, ενώ τη μουσική επιμέλεια ο Dj Νίκος Ρηγάκης.

 

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν, το Studio Design Center, τα S/M Χαλκιαδάκης, η εταιρία Σαβοϊδάκης, η εταιρία Shimmer Deco Art, η εταιρία Gate Net, η Kristalwave, η εταιρία Πυρεξέλιξη, η εταιρία  Security Matalliotakis & SDI VIP, το εστιατόριο Kymata, το Veranda All Day Café & Restaurant, το Stylvie bar, το ανθοπωλείο Αρενάρια και το Αστόρια Capsis Hotel.

Χορηγοί επικοινωνίας: Music club 105.8, Kiss 9.61, Alpha News 106.2, Max 100.2, Δρόμος 105.4, Ήχος 94.2, Astro 96.4, Alpha 104.7, Dream 90.7, Ερωτόκριτος 87.9, Panic 93.7, Ηχώ 99.8, Melody 88, Style 100, Creta24.gr, Flashnews.gr, Rethemnos.gr, Cretedoc.gr, Fonien.gr, Sitiapress.gr, Entercity.gr, Aera.gr, Olagiatogamo.gr, Womenonly.gr, Πατρίς, Ρεθεμνιώτκα Νέα, και Αντίλαλος.

Η KYANA Professional Hair Products ήταν για τέταρτη συνεχή χρονιά Χρυσός Χορηγός του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς! Μία ελληνική εταιρεία με καινοτόμες προτάσεις στα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου και με ευρεία γκάμα για όλους τους τύπους μαλλιών.

 

Ο Διαγωνισμός στήριξε και πρόβαλε το σωματείο Στόχος – Πρόληψη και την εκστρατεία “Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους”, ενώ την υποστήριξη του στην εκδήλωση προσέφερε κα φέτος, το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα!  

 

Παραγωγή: Cretanart Productions

Facebook: https://www.facebook.com/misscrete/

Instagram: https://www.instagram.com/misscrete/

 

www.misskriti.com

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Γωνιανάκης – Βοσκάκι Official Audio Release 2024

Μουσική: Νίκος Γωνιανάκης Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Χαραλαμπάκης Μπάσο & μίξη mastering: Μαυράκης …