Γιώργης Φασουλάς & Κώστας Καλλέργης 20 χρόνια δισκογραφικής πορείας

Γιώργης Φασουλάς & Κώστας Καλλέργης

https://www.youtube.com/watch?v=N3CqcIDJVWE

Κλείνοντας τα 20 χρόνια δισκογραφικής πορείας του Γιώργη Φασουλά με τον Κώστα Καλλέργη στην εταιρεία μας, ανοίγει ένας νέος κύκλος δημιουργίας με τον έβδομο στην σειρά δίσκο “Μη ξαναβάλεις άρωμα”. Ένας ψηφιακός δίσκος με νέα τραγούδια και δύο που έχουν γίνει ήδη επιτυχίες, σηματοδοτεί την πίστη του Γιώργη και του Κώστα σε αυτό που εκπροσωπούν όλα αυτά τα χρόνια.

Άξιοι εκπρόσωποι της Ανωγειανής μουσικής παράδοσης που γέννησε μεγάλα κεφάλαια της μουσικής μας κληρονομιάς, συνεχίζουν ακάθεκτοι με βαθύ το αίσθημα της ευθύνης.

Τους ευχαριστώ προσωπικά διότι όπως ο Στέλιος Αεράκης αλλά και ο Μιχάλης σας ανέδειξαν από το πρώτο σας βήμα, την ίδια πίστη και εμπιστοσύνη δείξατε και στο πρόσωπό μου.

Δεν λοξοδρομήσατε ποτέ, ούτε ακούσατε τις σειρήνες δεξιά κι αριστερά να σας καλούν στην εφήμερη εμπορική επιτυχία ή στις νέες μόδες της μουσικής μας εποχής ή στο να νομίζετε ότι επειδή είστε αρκετά χρόνια σ’ αυτό το χώρο μπορείτε να κάνετε τους μουσικούς, παραγωγούς και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα συνθέτει τον χώρο μας….

Όλα είναι θέμα επιλογών, γι’ αυτό σας αγαπάει ο κόσμος, γι’ αυτό γεμίζετε τα μαγαζιά όπου κι αν παίζετε, γι’ αυτό και κάνετε επιτυχίες στην ζωή σας όπως και θα είναι κι αυτός ο νέος σας δίσκος…
Ανδρέας Αεράκης

Κυκλοφορεί μέσα στο Νοέμβριο…

Για την άμεση ενημέρωσή σας ακολουθήστε μας στα παρακάτω:
YouTube: https://www.youtube.com/Aerakisofficial
Facebook: https://www.facebook.com/Αεράκης-Κρητικό-Μουσικό-Εργαστήρι-…
E-shop: https://www.aerakis.net/
Αγροτικό δισκοπωλείο: https://www.facebook.com/RuralRecordStore/

Ελέγξτε επίσης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΤΩΝΑΚΗΣ – ΝΑΥΑΓΟΣ Official Video Clip © 2024

Στίχοι : Γιάννης Θεοδωράκης Μουσική : Δημήτρης Παπαδάκης Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον …