Ευχαριστήριο Δήμου Φαιστού για την Εκδήλωση στον Σπύρο Σηφογιωργάκη

ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

25ης Μαρτίου 1

ΤΗΛ.28923-40202, FAX: 28920-40105

2892340270

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Φαιστού θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση τιμής στον Σπύρο Σηφογιωργάκη, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Φαιστού, στην πλατεία Λ.Κλάδου, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019.

Τους καλλιτέχνες με τα συγκροτήματα τους που έπαιξαν στην εκδήλωση αφιλοκερδώς: Αλεφαντινό, Βερδινάκη, Γαργανουράκη, Γκερεδάκη, Κακκουδάκη-Πετσάκη, Καλεμάκη-Labyrythmo, Λεκάκη, Μανιουδάκη, Μεσσαριτάκη, Μπικάκη, Σεβαστάκη, Σπινθάκη, Φραγκιαδάκη. Ευχαριστεί επίσης τον Γιώργο Βιτώρο, που παρουσίασε την εκδήλωση, αλλά και τις ΣΧΟΛΕΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΩΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΛΑΔΑΚΗ, για την συμμετοχή τους με την παρουσίαση κρητικών χορών.

Τους μαντιναδολόγους και ποιητές, που πλαισίωσαν την βραδυά με τους στίχους τους. Την οικογένεια του Σπύρου Σηφογιωργάκη, για το φωτογραφικό υλικό και την άψογη συνεργασία. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλιάς, για την προσφορά του με τα καθίσματα. Τον Γιώργο Χαλκιαδάκη για την προσφορά του, με ξηρούς καρπούς, για το κέρασμα της εκδήλωσης. Τα μέσα επικοινωνίας που προέβαλλαν την εκδήλωση: e-messara, dream fm, Eρωτόκριτος fm, ράδιο μοίρες, αντίλαλος, κρήτη tv, apopsi live. Τέλος ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και αγκάλιασε την εκδήλωση αυτή.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗΣ

 

Ελέγξτε επίσης

Για Πάσχα μαζί στα Super Market Χαλκιαδάκης!

Έρχεται Πάσχα και στον Χαλκιαδάκη μας λύνουν τα χέρια με ξεχωριστή ποιότητα, ασύγκριτες τιμές και …