8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής και Θεάτρου του Δήμου Γόρτυνας .

Ανοίγει η αυλαία του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής και Θεάτρου του Δήμου Γόρτυνας  .

Έτοιμοι για την μεγάλη συνάντηση της Μαθητικής Κοινότητας με την Αρχαία Γόρτυνα.

Οι μαθητές με την βοήθεια των δασκάλων τους, θα περπατήσουν τα μονοπάτια των κλάδων της Τέχνης, Μουσικής και Θεάτρου, στον Αρχαιολογικό Χώρο της Γόρτυνας και θα μας αποδείξουν έμπρακτα πως όταν υπάρχει όραμα, αυτοί είναι έτοιμοι, οχι μόνο να ακολουθήσουν αλλά και να το εξελίξουν με τον καλύτερο τρόπο.

Το φεστιβάλ του Δήμου μας γεννήθηκε από αγάπη για την Γόρτυνα και τα μνημεία της . Η Γόρτυνα μας είναι ένα μεγάλο διαμάντι που μέσα της κρύβει πολλά μικρότερα διαμαντάκια….όπως τα 5 θέατρα, οι Νόμοι της Γόρτυνας, ο Ιππόδρομος, το Ασκληπιείο και πολλά άλλα.

Το Μεγάλο θέατρο Γόρτυνας, σαν ζωντανός οργανισμός που είναι, θα βλέπει δίπλα του την σκηνή που έστησαν οις Μαθητές που παίρνουν μέρος στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου μας και είναι σίγουρο πως θα στείλει σε όλους μας μηνύματα γνώσης, σοφίας, αισθητικής , αγάπης…

Θα ανάψουν οι Προβολείς του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ του Δήμου Γόρτυνας και όλοι εμείς που το αγαπάμε, θα είμαστε εκεί….

Το ταξίδι μας αρχίζει . Όποιος θέλει να είναι συνεπιβάτης , στο όχημα που οδηγούν με περισεια ωριμότητα οι μαθητές των σχολείων μας, ας έρθει μαζί μας…. Σας περιμένουμε !!!!!

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Γωνιανάκης – Βοσκάκι Official Audio Release 2024

Μουσική: Νίκος Γωνιανάκης Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Χαραλαμπάκης Μπάσο & μίξη mastering: Μαυράκης …