“Ο δρόμος της Χαράς” – Αντώνης Παπαδάκης παρουσίαση στον Ερωτόκριτο

Ο Αντώνης Παπαδάκης  παρουσιάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο “Ο δρόμος της Χαράς” στον Ερωτόκριτο 87,9 στην εκπομπή “Κρητικό Σεργιάνι”  με τον Γιάννη Θεοδωράκη  δύο ώρες από τις 4 στις 6 την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019.

Να σας θυμίσουμε οτι το Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι Αεράκης & Σείστρον παρουσιάζουν τον Αντώνη Παπαδάκη στην πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο » Ο Δρόμος της Χαράς » στο Πολύκεντρο νεολαίας του δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω) στις 6 Φεβρουαρίου 2019 στις 21.00.

Ο καταξιωμένος μουσικός δημιουργός Πάρις Περυσινάκης θα μιλήσει για την ξεχωριστή μουσική συνάντηση που ξεδιπλώνεται μέσα από τα έντεκα τραγούδια του album, τα οποία ερμηνεύουν, καθένας με τον ξεχωριστό του τρόπο, οι Βασίλης Σκουλάς, Μιχάλης Αλεφαντινός, Μιχάλης Πετσάκης, Αντώνης Μαρτσάκης, Μιχάλης Κουνάλης, Νικόλας Καράτζης, Νικόλας Μανιουδής.

Παράλληλα, σε ένα αυτοσχέδιο, παρεΐστικο live, θα παρουσιαστούν κάποια από τα κομμάτια του album από τους ίδιους τους ερμηνευτές συνοδεύοντάς τους μουσικά,  οι Νίκος Τζουλιαδάκης -Λύρα, Αντώνης Παπαδάκης -Λαούτο / Μαντολίνο, Αποστόλης Μπρίμης – Λαούτο , Μανώλης Δρίμης – Κιθάρα, Μιχάλης Μαυράκης – Μπάσο, Μαρία Περυσινάκη – Κρουστά.

Ελέγξτε επίσης

Γιάννης Κακλής – Γέλα Ξανά (Official Video 2024) Φωνητικά : Έφη Κακλή

Σήμερα στις 6.00 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη επίσημη προβολή του νέου μου Video …