Η Κατερίνα Αεράκη στην εκπομπή της Χαράς στον Ερωτόκριτο

Σήμερα Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 στον Ερωτόκριτο ήρθε η Κατερίνα Αεράκη στην εκπομπή της Χαράς Δρακουλάκη με τις καταπληκτικές μαντινάδες της..

Δυο  απολαυστικές ώρες με αρκετά νέα πράγματα που μάθαμε για την γνωστή μαντιναδολόγο και με όμορφες μαντινάδες …

Μαζί της στην εκπομπή ήρθαν η επίσης η γνωστοί μαντιναδολόγοι Άννα Κουτσαφτάκη και Γιάννης Θεοδωράκης ενώ παρέμβαση στην εκπομπή τηλεφωνικά  έκαναν οι γνωστοί καλλιτέχνες Γιώργος Μανωλιούδης και Γιώργος Στρατάκης.

 ο Γιάννης Θεοδωράκης έγραψε  στο προφίλ του στο facebook

..Ας αφήσω την μαντινάδα στην άκρη σήμερα,άλλωστε ανάμεσα σε δυο κορυφές του στίχου εγώ τι να πω; Μεγάλωσα μαζί τους αν και έχουμε λίγη διαφορά, η κάθε μια ένας δρόμος ατελείωτος, δύσκολα προχωράς σε τέτοιες διαδρομές,χωρίς εγωισμούς, ανθρώπινες μορφές και η κυρία Κατερινα Αερακη και η κυρία Άννα Κουτσαφτακη, τυχερός οποίος διαβάζει την πένα τους,περαστικά σε όσους καθημερινά τις κάνουν παρέα, Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που πηρα από εσάς όλα αυτά τα χρόνια!!! Μεγάλο του στίχου δεν σε κάνει ο εγωισμός ούτε η υπογραφή σου αλλά η προσωπικότητα σου!!! Σας ευχαριστώ και τις δυο!!! Κάπου εδώ να πω ότι εγώ ήρθα για τα κρουασάν της χαράς!!!

Ελέγξτε επίσης

Αντώνης Μαλλιωτάκης – ”Μάνα μου” (Official music video)

Μουσική: Αντώνης Μαλλιωτάκης Στίχοι: α) Μανώλης Λεοντάκης β) Κατερίνα Αεράκη Λύρα-τραγούδι: Αντώνης Μαλλιωτάκης Λαούτο: Μανώλης …