Δημήτρης Σπυριδάκης…θα σας ταξιδέψει σε μουσικά μονοπάτια αγάπης

Ο κρητικός μουσικοσυνθέτης κυκλοφόρησε την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο το όνομα του και ερμηνεύει 16 ολοκαίνουργια τραγούδια σε μουσική δική του!

Νέα μουσική πρόταση από τον Δημήτρη Σπυριδάκη ,ένα νέο δισκογραφικό βήμα με την μουσική υπογραφή του ταλαντούχου μουσικοσυνθέτη…

 

Για ακόμα μία φορά από τα τραγούδια του δεν λείπουν οι ταλαντούχοι στιχουργοί που πάντα βρίσκονται στο πλευρό του… Μοναδικές ερμηνείες από τον Δημήτρη Σπυριδάκη! Μια νέα δισκογραφική δουλειά για τους λάτρεις της κρητικής μουσικής αλλά και του καλού ποιοτικού τραγουδιού.

Η μελωδική φωνή του θα σας ταξιδέψει σε μουσικά μονοπάτια αγάπης, νοσταλγίας, καθώς και στο παράπονο του στιχουργού. Η φωνή του, η μουσική του και οι στιχουργοί του έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ακόμα μια φορά!

 

Ο Δημήτρης Σπυριδάκης κάνει δυναμική δισκογραφική επάνοδο και ανήκει πια στην οικογένεια της Keys Records»

Ο Κρητικός τραγουδοποιός, Δημήτρης Σπυριδάκης, στο νέο του άλμπουμ με τίτλο το όνομα του ερμηνεύει 16 προσωπικές συνθέσεις ενορχηστρωμένες από τον ίδιο σε στίχους των: Δέσποινα Σπαντιδάκη, Κατερίνα Αεράκη, Διαμαντής Παππάς, Ειρήνη Γωνιανάκη, Γιάννης Θεοδωράκης, Γιάννης Αυγενάκης (Παπόγιαννος), Θάλεια Μπιρικάκη, Μιχάλης Σφακιωτάκης, Άννα Χατζιδάκη, Νικηφόρος Νικόλαος και Δέσποινα Αξιώτη.

 

Τα τραγούδια του Δημήτρη, σαφώς επηρεασμένα από την Κρητική του καταγωγή, αντανακλούν τόσο την μουσική του παιδεία όσο και την αγάπη με την οποία προσεγγίζει τις μουσικές του καταβολές δημιουργώντας ένα προσωπικό ήχο με διάχυτο λυρισμό.

Ξεχωρίζουν τα τραγούδια “Ποιο από τα δύο σου πρόσωπα” και “Τα πάντα θα έδινα”.

Ελέγξτε επίσης

Τάσος Μπαγουράκης – ”Μαύρες Βελονιές” (Official music audio)

Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική: Τάσος Μπαγουράκης Λύρα-τραγούδι: Τάσος Μπαγουράκης Λαούτο: Νίκος Στρατάκης Μπάσο-ηχοληψία-προγραμματισμός: Μιχάλης Μαυράκης …