Ολοκαίνουργια Σελίδα στο ίντερνετ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορφών

Με αυτή μας την προσπάθεια αποσκοπούμε στο να κρατήσουμε τους φίλους του συλλόγου μας ενήμερους για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν, κατά κύριο λόγο, το χωριό μας, τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται όλη τη διάρκεια του έτους, τα αξιοθέατα, την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.  

Πιο συγκεκριμένα, στον καινούργιο μας διαδικτυακό χώρο μπορείτε να ενημερωθείτε, καθώς και να δείτε φωτογραφικό υλικό – video από ότι δρώμενο λαμβάνει χώρα στο χωρίο μας, αλλά και γενικότερα όλες τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορφών.

Επιπλέον, παραθέτουμε όλους τους τρόπους επικοινωνίας με το Σύλλογό μας, για όλους τους ενδιαφερόμενους! Επιπρόσθετα, συχνά θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου, που ενδεχομένως θα πραγματοποιούνται.

Με άλλα λόγια, μπορείτε πλέον να μάθετε τα πάντα για το Σύλλογό μας, με το πάτημα ενός κουμπιού! Ελπίζουμε να απολαύσετε την περιήγηση στο νέο μας site και μην ξεχνάτε να το επισκέπτεστε συχνά, για να ακολουθείτε όλες τις εξελίξεις! Επίσης, θα θέλαμε να μας κάνετε σχόλια και παρατηρήσεις ώστε να γίνουμε καλύτεροι!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την «Αρχιτέκτονα» του καινούργιου μας site, την Ανδρονίκη Γρηγοράκη ή οποία αφιέρωσε ατελείωτο προσωπικό χρόνο αφιλοκερδώς, ώστε να υλοποιήσει αυτόν τον υπέροχο ιστότοπο.

Νέο Site: www.pskorfes.gr

με εκτίμηση ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορφών


Κορφές Δήμου Μαλεβιζίου

Νομός: Ηρακλείου Κρήτης

Τ.Κ: 71500 – Τ.Θ: 406

Facebook Group: Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών

Facebook Σελίδα: Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών Μαλεβιζίου

Ελέγξτε επίσης

Τσικνάκης Γιάννης – Το βοτάνι (Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος)

Λύρα – Λεμάν – Βιόλα: Τσικνάκης Γιάννης Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος Λαούτο: Στεφανουδάκης Φάνης Κιθάρα: Τσικνάκης …