«Κερνάμε Ελλάδα» στα Χανιά 23-24-25 Φεβρουαρίου

Συμμετοχή του Δήμου Φαιστού στο 3ο Φεστιβάλ                   «Κερνάμε Ελλάδα» στα Χανιά

Ο Δήμος Φαιστού συμμετέχει στο 3ο Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» στα Χανιά στις 23-24-25 Φεβρουαρίου 2018 στο εκθεσιακό Κέντρο Αγιάς, το οποίο διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των Κρητικών & Ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα το τριήμερο. Η επιτυχημένη διοργάνωση των προηγούμενων φεστιβάλ εγγυάται την επιτυχία και του φετινού και την ανάδειξή του ως: το μεγαλύτερο φεστιβάλ Ανάδειξης της τοπικής ταυτότητας και της Κρητικής Κουζίνας. Γευστικές προτάσεις και από την υπόλοιπη Ελλάδα θα παρουσιαστούν, υπενθυμίζοντας ότι η Κρητική διατροφή είναι από τις καλύτερες και πιο υγιεινή στο κόσμο.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί Έκθεση   « Μελισσοκομικών Προϊόντων και Εξοπλισμού», όπου οι Μελισσοκόμοι της Κρήτης θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους. Η διαφημιστική καμπάνια σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ( τηλεοπτικούς σταθμούς- ραδιόφωνο- τύπος- περιοδικά και διαδίκτυο) θα αναδείξει το φεστιβάλ και τις επιχειρήσεις.

Καλούμε τις επιχειρήσεις του Αγροτοδιατροφικού Τομέα της περιοχής μας να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» προσκομίζωντας δείγματα των προϊόντων τους στο Δημαρχείο Φαιστού, στις Μοίρες, (Γραφείο Δημάρχου 2ος όροφος), μέχρι την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018, προκειμένου αυτά να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο περίπτερο του Δήμου Φαιστού, στο χώρο της έκθεσης.

Πληροφορίες:  κος  Βογιατζάκης  Κων/νος

τηλ: 2892340270-202.

https://www.facebook.com/

Ελέγξτε επίσης

Τσικνάκης Γιάννης – Το βοτάνι (Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος)

Λύρα – Λεμάν – Βιόλα: Τσικνάκης Γιάννης Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος Λαούτο: Στεφανουδάκης Φάνης Κιθάρα: Τσικνάκης …