Μιχάλης Αλεφαντινός – “Κοκκινοστάφυλο” κυκλοφόρησε

 ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΕΦΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΤΑΦΥΛΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 

Κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη Αλεφαντινού με τίτλο Κοκκινοστάφυλο. 16 καινούργια τραγούδια που θα σας μαγέψουν και θα σας ταξιδέψουν στην παράδοση του τόπου μας. Παίρνοντας μια γεύση από το ΚΟΚΚΙΝΟΣΤΑΦΥΛΟ καταλαβαίνεις την προσφορά του καλλιτέχνη στην μουσική μας παράδοση ενώ όταν ακούς το ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΜΟΥ ο Αλεφαντινός σε ταξιδεύει σε μια μουσική πανδαισία.

Και ενώ έρχεται το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ να τάραξει τα νερά της κρητικής δισκογραφίας θεωρείς ότι το ΗΛΙΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ έχει βρει την θέση του μεσά στην δισκοθήκη του κάθε μερακλή. Με την ΠΕΘΥΜΙΑ να σε πηγαίνει πίσω στο χρόνο και το ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΕΒΝΤΑ να έρχονται οι αναμνήσεις σου διάχυτες στο μυαλό. Και με όλα αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας το ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ να είναι ιδανικό άκουσμα, χωρίς να τίθεται θέμα ότι η ΒΙΟΛΑ ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ δεν θα έχει την δυνατότητα να ακουστεί, και το ΝΑ ΧΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ να σιγοτραγουδιέται .

Ακούμε ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ σε μια χειμωνιάτικη νύχτα βλέποντας τον Ψηλορείτη να λιώνει ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΡΙ και την Βασιλική να λέει ΤΟ Σ΄ΑΓΑΠΩ ΤΡΑΓΟΥΔΗΞΑ με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Και έρχεται το ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΑΜΟΥ με την υπέροχη φωνή της Βασιλικής και το ριζίτικο ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ με την αυθεντικότητα του Αλεφαντίνου να σφραγίζει την μοναδικότητα αυτού του CD.

Και τέλος μια ξεχωριστή νότα έρχονται να δώσουν το ΜΗΛΟ ΜΟΥ που τραγουδάνε μαζί ο Μιχάλης Αλεφαντινός και Αντώνης Χαριτάκης αλλά και το ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ που είναι ήδη γνωστό σε εσάς με τον Μιχάλη Κακέπη και Μιχάλη Αλεφαντινό

Καλή σας Ακράση…

Ελέγξτε επίσης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΤΩΝΑΚΗΣ – ΝΑΥΑΓΟΣ Official Video Clip © 2024

Στίχοι : Γιάννης Θεοδωράκης Μουσική : Δημήτρης Παπαδάκης Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον …