Μανώλης Μητσιάς – Βασίλης Σκουλάς για πρώτη φορά μαζί!

Για πρώτη φορά, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Βασίλης Σκουλάς «συνυπάρχουν» σε ένα τραγούδι με τίτλο «Μαύρο πουκάμισο».

Τους δυο ερμηνευτές, Μανώλη Μητσιά &Βασίλη Σκουλά, ένωσε για πρώτη φορά σε ένα τραγούδι με τίτλο «Μαύρο πουκάμισο» το συγκρότημα ή μάλλον η ομάδα φίλων μουσικών και όχι μόνο, ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ.

Οι ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ κυκλοφόρησαν πρόσφατα το καινούργιο τους cd με αξιόλογες συμμετοχές τραγουδιστών, όπως οι Σταύρος Σιόλας, Σαββέρια Μαργιολά, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Ματθίλδη Μαγγίρα, Γιάννα Βασιλείου, Νίκος Στρατάκης, Μάγδα Βαρούχα, Ανατολή Μαργιόλα, Χρήστος Νινιός, Αργύρης Λούλατζης και με πιο τιμητικές, τις συμμετοχές των Μανώλη Μητσιά και Βασίλη Σκουλά!

Το «Μαύρο πουκάμισο», ένα τραγούδι που ενώνει τους κόσμους του Βασίλη Σκουλά, ενός από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της παράδοσης της Κρήτης και του Μανώλη Μητσιά, σημαντικού ερμηνευτή μεγάλων Ελλήνων συνθετών, έρχεται να συστήσει με μελωδικό τρόπο το συγκρότημα των ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ.

Από το δίσκο, έχουν ήδη οπτικοποιηθεί τα τραγούδια «Στα σύννεφα» με τη φωνή του Σταύρου Σιόλα (σε στίχους της Μαρίτας Αλημίση), «Να ‘ξερα που κοιμάσαι» (σε στίχους του Σπύρου Μέντη) με τη φωνή της Μάγδας Βαρούχα και «Τίποτα δεν απέμεινε» (σε στίχους του Σπύρου Μέντη) που ερμηνεύει η τραγουδίστρια των ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ, Μυρτώ Καμβυσίδη.

Οι ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ αυτό τον καιρό, εμφανίζονται στο πλάι του Σταύρου Σιόλα στη μουσική σκηνή Σφίγγα και αυτή την Παρασκευή υποδέχονται ως καλεσμένο τον Μανώλη Μητσιά, οπότε και θα ακουστεί ζωντανά το «Μαύρο πουκάμισο».

πηγή : ogdoo.gr

Ελέγξτε επίσης

Τάσος Μπαγουράκης – ”Μαύρες Βελονιές” (Official music audio)

Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική: Τάσος Μπαγουράκης Λύρα-τραγούδι: Τάσος Μπαγουράκης Λαούτο: Νίκος Στρατάκης Μπάσο-ηχοληψία-προγραμματισμός: Μιχάλης Μαυράκης …