Αγνώριστος ο Μαζοκοπάκης στην ταινία “Νίκος Καζαντζάκης” (φώτο)

Για τη συμμετοχή του στη  ταινία του Γιάννη Σμαραγδή με τίτλο “Νίκος Καζαντζάκης” μιλάει στο ekriti.gr ο γνωστός λυράρης Αντώνης Μαζοκοπάκης ο οποίος κλήθηκε να αλλάξει τελείως την εξωτερική του εμφάνιση για τις ανάγκες της ταινίας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία από τα γυρίσματα που έγιναν στον Κούλε στα τέλη του Σεπτέμβρη, ο Κρητικός Καλλιτέχνης χρειάσθηκε να αφήσει γένια, να τα βάψει άσπρα και να αποκτήσει ένα άλλο στυλ, το οποίο δεν έχει έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που υιοθετεί στην καθημερινότητά του.

Δείτε πως έγινε για τις ανάγκες της ταινίας

Αντώνης Μαζοκοπάκης

Kαι παρακάτω δείτε πως είναι στην προσωπική του ζωή.

liraris2.jpg

Μου ζητήθηκε να παίξω λύρα στην ταινία και να αποκτήσω ένα άλλο στυλ. Μας είπαν ότι το κλίμα θα είναι άλλης εποχής κι έτσι αποφάσισα να αφήσω τα μαλλιά μου μακριά από πολύ νωρίς, λέει στο ekriti ο γνωστός λυράρης. Όπως συμπληρώνει: “Είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο και πραγματικά αισθάνθηκα υπέροχα. Το κλίμα που ζήσαμε ήταν όντως άλλης εποχής και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Γιάννη Σμαραγδή που με επέλεξε¨.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

πηγή :ekriti.gr

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Γωνιανάκης – Βοσκάκι Official Audio Release 2024

Μουσική: Νίκος Γωνιανάκης Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Χαραλαμπάκης Μπάσο & μίξη mastering: Μαυράκης …