Αντρέας Μπικάκης ‘’Αστικά & Περαστικά’’

Αντρέας Μπικάκης | ‘‘’Αστικά & Περαστικά’’

Ο Αντρέας Μπικάκης παρουσίασε στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ την πρώτη του δισκογραφική δουλεία με τίτλο ‘’Αστικά & Περαστικά’’. Την πρόσκληση για συμμετοχή δέχτηκαν 3 σπουδαίοι καλλιτέχνες: ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Ψαραντώνης και ο Γιάννης Σπανός. Στον δίσκο συναντάμε επίσης και ένα εκπληκτικό νέο λαϊκό τραγούδι που ερμηνεύει μαζί με τον Γιάννη Βαρδή .

Λίγα λόγια για τον δίσκο: ‘‘’Αστικά & Περαστικά’’

Στίχοι-μουσική  Αντρέας Μπικάκης

Ο ήχος των δύο πόλεων που ζει, της Αθήνας και του Ρεθύμνου , μαζί με την παράδοση της Κρήτης που είναι μέσα του, είναι εμφανή στα 13 νέα λαϊκά και ερωτικά τραγούδια που αποτελούν το υλικό για την πρώτη του δισκογραφική δουλειά του Αντρέα Μπικάκη.

Τραγούδια που ξεκίνησε να γράφει από τα 15 του χρόνια και τώρα στα 21 του τα βλέπει να κυκλοφορούν. Την πρόσκληση για συμμετοχή δέχτηκαν 3 σπουδαίοι καλλιτέχνες που τους  θαύμαζε από παιδί: ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Ψαραντώνης και ο Γιάννης Σπανός. Στον δίσκο συναντάμε επίσης και ένα εκπληκτικό νέο λαϊκό τραγούδι που ερμηνεύει μαζί με τον Γιάννη Βαρδή .

Το album θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στην Ελλάδα και το εξωτερικό την  Τετάρτη 25.10 Νοεμβρίου.

Παραγωγή: Δημήτριος Μίχαλος / Fantasia music -Art work :Thaza

Διανομή στην Ελλάδα MLK

Το albumθα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στην Ελλάδα και το εξωτερικό από την  MLK την  Τετάρτη 25.10 Νοεμβρίου.

Πρώτο single  ‘’Αχ παναγιά μου ‘’

 https://www.youtube.com/watch?v=462CcE2b3N8

Αποκτήστε  πρώτοι τα υπόλοιπα τραγούδια

Ο Ανδρέας Μπικάκης, γιος του Στέλιου Μπικάκη, γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1995. Μεγάλωσε μέσα στη μουσική και στα 9 του χρόνια άρχισε να κάνει μαθήματα ντραμς στην φιλαρμονική Ρέθυμνου τα όποια τέλειωσε 6 χρόνια αργότερα.

Ταυτόχρονα είχε αρχίσει σπουδές στο κλασικό πιάνο και στην θεωρία της μουσικής. Στην συνέχεια σπούδασε 3 χρόνια στο Μονόχορδο Ωδείο Ρέθυμνου επάνω στο Πτυχίο του Ειδικού Αρμονίας.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, παρακολουθώντας μαθήματα σύγχρονου πιάνου και κιθάρας, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να πάρει το Πτυχίο του Ειδικού αρμονίας.

Ελέγξτε επίσης

Ο Κοτσυφός – Κανάκης Κουκλινός Αλέκος Καλεμάκης Δημήτρης Αντωνάκης Νέο τραγούδι ©2024

Ένα νέο τραγούδι με άρωμα Κρήτης με την λύρα του Κανάκη Κουκλινού … Στίχοι: Γαριπαντώνης …