Ο συνθέτης – στιχουργός Ιάσονας θα γίνει μπαμπάς

Κείμενο : Ερικα Τζαγκαράκη

Ιάσονας ,κατά κόσμον Νίκος Κοκαράκης, ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών του νησιού μας (Έλληνα Αθάνατε,Το Βουργιαλάκι,Δεν ελπίζω τίποτα-δεν φοβούμαι τίποτα-είμαι λεύτερος,Ο θεός κι ο διάβολος ,Πολλά αγαπημένη,Bαταλαλώ, Μπεζαχτάδες,Πορφυρογέννητη,Ανεραϊδάρης,Χοντρολιά, Άδικο να τση λάχει,Προφήτης,Κακοτερένιος,Χαϊρι,κτλ),βιώνει αυτήν την περίοδο την πιο σημαντική στιγμή της ζωής του!!!!! Και ναι…θα γίνει μπαμπάς!!!!!!

Σε 3 περίπου μήνες θα έχει αγκαλιά την κορούλα του, και μας έχει τρελάνει όλους!! Λάμπει το πρόσωπο του,χαμογελάνε τα μάτια του,γελάνε και τα μπατζάκια του που λέμε κι εμείς εδώ στην Κρήτη!!!!

Και όσο περιμένει δημιουργεί!!!!! Ήδη το “Νανούρισμα” της Δανάης είναι γεγονός και έπεται συνέχεια!! Όριστε μαρτύρησα και το όνομα της μικρής!!!

Ο Καλός μου φίλος θα γίνει μπαμπάς και μέχρι να γεννηθεί η μικρή ,αν δεν έχει αποτρελαθεί μέχρι τότε ..καλή υπομονή στην μαμά Κατερίνα!!!
Ένας θεός ξέρει πως τον κάνει καλά η κοπέλα!!!!!
Δια του λόγου το αληθές,σας παραθέτω φωτογραφικό στιγμιότυπο από το προφίλ του στο face book όπου με τον δικό του μοναδικό τρόπο ανακοίνωσε στους φίλους του το ευτυχές γεγονός!! Και όπως και ο ίδιος επισημαίνει στον σχολιασμό του,μόνο για ένα λόγο θα άλλαζε την Ελληνική σημαία που κοσμούσε χρόνια το εξώφυλλο του προφίλ του…Την Δανάη !!!!

Νικόλα,Κατερίνα με το καλό να υποδεχτείτε την  μικρή σας πριγκίπισσα!!!!!!

…Έρικα Τζαγκαράκη…

πηγή : i-psychi-sti-thesi-tis-kardias 

Ελέγξτε επίσης

Άχι και Γιάιντα – Aχιλλέας Δραμουντάνης Official Music Video ©️2024

Για ακόμη μια φορά μοιράζομαι από καρδιάς μαζί σας κάτι που αγαπώ! Νιώθω και πιστεύω!! …