Ανεμοστρόβιλος χτυπά καταστήματα στο Μάλεμε Χανίων

Δείτε τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας – Καρέκλες εκτοξεύονται στον αέρα σαν χάρτινες, υπόστεγα καταρρέουν, τρομοκρατημένοι έμποροι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους

https://www.youtube.com/watch?v=YROBWoKxNF4

Πρωτοφανές φαινόμενο ο προχτεσινός υδροστρόβιλος που μεταλλάχτηκε σε ανεμοστρόβιλο στο Μάλεμε του Δήμου Πλατανιά!

Ξεκίνησε από βαθιά μέσα στο πέλαγος ερχόμενος με ορμή προς την ακτή. Συνήθως τέτοιου είδους φαινόμενα όταν φτάσουν στην ακτή εξασθενούν στα πρώτα μέτρα.

Ο προχτεσινός όμως που έκανε την εμφάνιση του μέσα στην καταιγίδα «Δαίδαλος» αφήνοντας στο πέρασμα του εκατοντάδες καταστροφές, ήρθε και έδωσε με τη σειρά του ένα μεγάλο χτύπημα σε επιχειρήσεις με τη μεγαλύτερη στην επιχείρηση «Ageri» στην παραλία του Μάλεμε.

Οι καταστροφές όπως βλέπετε στο video που ακολουθεί, με αποκλειστικά πλάνα που δημοσιεύει το plataniasnews.gr, είναι απίστευτες, ξεπερνώντας τις 60000 ευρώ.

Γκρεμίζει την πέργκολα του εστιατορίου σαν να είναι τραπουλόχαρτο, πετάει τα stand του διπλανού τουριστικού καταστήματος, παρασύρει τους ανθρώπους σαν να είναι χάρτινες κούκλες, εξαφανίζει στην κυριολεξία τους κάδους ανακύκλωσης στην πίσω πλευρά της επιχείρησης, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο πίσω parking.

Κανένας από τους κατοίκους δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος των καταστροφών που θα προκαλούσε η καταιγίδα «Δαίδαλος». Και να μπορούσε να φανταστεί, τι είδους προφύλαξη θα μπορούσε να πάρει όταν μεσα σε λίγα δευτερόλεπτα περνάει και καταστρέφει ότι βρει μπροστά του;

πηγή : plataniasnews

 

Ελέγξτε επίσης

Τσικνάκης Γιάννης – Το βοτάνι (Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος)

Λύρα – Λεμάν – Βιόλα: Τσικνάκης Γιάννης Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος Λαούτο: Στεφανουδάκης Φάνης Κιθάρα: Τσικνάκης …