Νέα χρονιά, νέα Xtra Card Χαλκιαδάκης και τα ‘χεις όλα!

Η Xtra Card Χαλκιαδάκης αναβαθμίστηκε αυτόματα και έγινε η ψηφιακή κάρτα της νέας εποχής με περισσότερα προνόμια, δώρα και πόντους για όλα τα προϊόντα!

Με ακόμα περισσότερα προνόμια, οικονομικά και άλλα οφέλη για τους πελάτες των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, η νέα Xtra Card Χαλκιαδάκης, η εκπτωτική κάρτα των καταστημάτων Χαλκιαδάκης, ήρθε και τα έχει όλα! Συγκέντρωση πόντων με κάθε αγορά για όλα τα προϊόντα, διάφορα στάδια εξαργύρωσης των πόντων με ειδικές δωροεπιταγές των 5€, των 11€ και των 20€, συμμετοχή σε κληρώσεις για πολλά και μεγάλα δώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά και πρόσθετα προνόμια σε τακτικούς πελάτες που πραγματοποιούν μεγαλύτερες αγορές κατά τη διάρκεια ενός έτους.

Αξίζει να τονιστεί ότι για τους πελάτες που έχουν ήδη Xtra Card Χαλκιαδάκης δεν απαιτείται καμία απολύτως ενέργεια αλλαγής της κάρτας τους, αφού η αναβάθμιση έχει γίνει αυτόματα, από την Χαλκιαδάκης Α.Ε.!

Πώς κερδίζετε πόντους με τη νέα XtraCard Χαλκιαδάκης

 Απλά περνάτε την κάρτα σας από το ταμείο και με κάθε αγορά, αλλά και για όλα τα προϊόντα που αγοράζετε, πιστώνονται αυτόματα πόντοι στην κάρτα σας. Αυτοί οι πόντοι εξαργυρώνονται σε 3 στάδια, ενώ όσο περισσότερους πόντους συγκεντρώσετε, τόσο αυξάνεται το ποσό της δωροεπιταγής σας, που εξαργυρώνετε αποκλειστικά στα καταστήματα Χαλκιαδάκης. Παράλληλα, οι exclusive πελάτες, οι πελάτες δηλαδή που επιλέγουν τακτικά τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης και πραγματοποιούν αγορές μεγαλύτερης συνολικής αξίας κατά τη διάρκεια ενός έτους, έχουν επιπλέον προνόμια, ειδικά σχεδιασμένη κάρτα και κερδίζουν ιδιαίτερα δώρα.

Το 2024 έφερε και την ψηφιακή κάρτα της νέας εποχής στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης. Αν έχετε ήδη Xtra Card δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα απολύτως. Αν όμως δεν έχετε, ήρθε η ώρα να την αποκτήσετε εύκολα και απλά: Απλώς πηγαίνοντας σ’ ένα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης ή και ηλεκτρονικά εδώ!

Διαβάστε περισσότερα για τη νέα Xtra Card Χαλκιαδάκης, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://xalkiadakis.gr/new-xtracard

Ελέγξτε επίσης

Γιάννης Κακλής – Γέλα Ξανά (Official Video 2024) Φωνητικά : Έφη Κακλή

Σήμερα στις 6.00 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη επίσημη προβολή του νέου μου Video …