Γρηγόρης Αλυσανδράκης: “Το έργο σου είναι συνώνυμο της ίδιας της Κρήτης”

Μανώλη Κακλή… Κατάφερες να μείνεις Αθάνατος! Από σήμερα ο μύθος που ακούει στ’ όνομά σου έγινε ακόμα μεγαλύτερος…

Μας πίκρανε η ξαφνική φυγή σου άλλα το έργο σου είναι συνώνυμο της ίδιας της Κρήτης! Σε ευχαριστώ για όσα έκανες για μένα άλλα πιο πολύ για όσα ένιωσα μέσα από σένα!!!

Εδα θα βρεις αυτό που σου έλλειπε τόσο… Τη Μαρίνα σου!
Παρασκευή στις 20 Εις τη γεννέτειρα σου
Θα πει η Κρητη εχε γεια Κακλη καλοστραθια σου…
Γρηγόρης Αλυσανδράκης

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γρηγόρης Αλυσανδράκης και το kritikiparadosi.gr  με συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης,  είχε πραγματοποιήσει, μια μεγάλη εκδήλωση με σπουδαίους καλλιτέχνες Μανώλη Κακλή και  Μανώλη Αλεξάκη στο Κρητικό Κέντρο “Ομαλός όπου και  βράβευσαν… με τιμητική πλακέτα τους δυο σπουδαίους καλλιτέχνες.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης είχαν πεί μεταξύ άλλων..
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο τον κόσμο που βρέθηκε σε ένα μοναδικό γεγονός για την Ιστορία της Κρητικής μουσικής στην Αθήνα. Πρώτη φορά μαζί Κακλής – Αλεξάκης σε μια τιμητική εκδήλωσή που ξεκίνησε στις 14:00′ το μεσημέρι και τελείωσε τα μεσάνυχτα χωρίς η πίστα να αδειάσει ούτε ένα λεπτό. Με 2 μεγάλες ψυχές της Κρήτης να κλαίνε σαν μωρά παιδιά στην πίστα του Ομαλού γεμάτοι συναισθήματα αγάπης και υπερηφάνειας! Οι σπουδαίοι πρέπει να τιμώνται εν ζωή κι εμείς θα συνεχίσουμε να τσι τιμούμε έτσι όπως νιώθουμε και μπορούμε!“.

Από τον Ερωτόκριτο μπράβο στους νέους καλλιτέχνες που σέβονται και εκτιμούν την προσφορά των παλαιότερων και όπως διαβάσατε παραπάνω Οι σπουδαίοι “πρέπει να τιμώνται εν ζωή”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 φώτο από το.. http://my-mosxato.blogspot.gr/

Ελέγξτε επίσης

Γιάννης Κακλής – Γέλα Ξανά (Official Video 2024) Φωνητικά : Έφη Κακλή

Σήμερα στις 6.00 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη επίσημη προβολή του νέου μου Video …