Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης και Περιφέρεια Κρήτης μαζί σε σημαντικές συνεργασίες και συμπορεύσεις

Το κοινό όραμα και η αγάπη για την Κρήτη, τα προϊόντα και τους ανθρώπους της

 Μια τέτοια σημαντική συμπόρευση της Περιφέρειας Κρήτης και της Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης είναι η  πιστοποίηση των τριών καταστημάτων της εταιρείας στην Αθήνα (Χαλάνδρι, Γλυφάδα και Περιστέρι) με το σήμα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης  «Κρητικό Μπακάλικο – Cretan Grocery».

Η στήριξη της οικογένειας Χαλκιαδάκη στους ντόπιους παραγωγούς και τα τοπικά προϊόντα είναι αδιαμφισβήτητη και μετρά πολλά χρόνια. Τον ίδιο ακριβώς στόχο έχει η Περιφέρεια Κρήτης, μέσω του σήματος του «Κρητικού Μπακάλικου».

Να μπορεί δηλαδή ο καταναλωτής να βρει στα ράφια των καταστημάτων αυτών, αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://kritis.gr/ , όσο γίνεται περισσότερα φρέσκα και ποιοτικά κρητικά προϊόντα, κατευθείαν από την Κρήτη, στηρίζοντας τους παραγωγούς, καθώς και την τοπική οικονομία.

Τα σήματα για τα τρία καταστήματα στο Χαλάνδρι, Γλυφάδα και Περιστέρι απένειμε στην Χριστίνα Χαλκιαδάκη ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Σταύρος Τζεδάκης, με τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη της στην όλη προσπάθεια και την ευχή να ακολουθήσουν κι άλλοι επιχειρηματίες το παράδειγμα της δικής της εταιρείας.

  • Μάθετε περισσότερα για τα Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης εδώ: https://kritis.gr/

  • Πληροφορίες για την Αγροδιατροφική Σύμπραξη μπορείτε να βρείτε εδώ: https://agrocrete.com/

Ελέγξτε επίσης

Γιάννης Κακλής – Γέλα Ξανά (Official Video 2024) Φωνητικά : Έφη Κακλή

Σήμερα στις 6.00 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη επίσημη προβολή του νέου μου Video …