Δράση για τα ετοιμόρροπα κτήρια από την Ανθρώπινη Ασπίδα

Παρακολουθώντας καθημερινά τις εξελίξεις σε ότι αφορά στην επικινδυνότητα κατά της ανθρώπινης ζωής, διαπιστώνουμε συνεχώς, ότι δυστυχώς δεν μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος. Δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι ως πολίτες, σε θέματα που ακόμα κι εμείς, έχουμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης, όσο παραμένουμε απλοί θεατές.

Κτήρια ημιτελή αφημένα στην φθορά του χρόνου, κτήρια πεπαλαιωμένα ιδιωτών και δημοσίου λίγο πριν την κατάρρευση τους, αλλά και μεμονωμένα τμήματα κτηρίων όπως για παράδειγμα μπαλκόνια, μας απασχολούν πάρα πολύ συχνά με την πτώση τους(αναμενόμενη σχεδόν πάντα),καταστρέφοντας στην καλύτερη των περιπτώσεων, περιουσίες μερικών χιλιάδων ευρώ και ενίοτε την ζωή συνανθρώπων μας και κατ’ επέκταση των οικογενειών τους.

Φτάνει πια!
Είναι επιτακτική ανάγκη να αναλογιστούμε άπαντες την ευθύνη που μας αναλογεί!
Προχωρούμε σε ακόμα μια δράση ευελπιστώντας να ευαισθητοποιήσουμε, όπως και σε προηγούμενες δράσεις, ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας και είμαστε σίγουροι ότι θα σωθούν ανθρώπινες ζωές.

https://anthropiniaspida.gr

Δημιουργήσαμε ένα φυλλάδιο σε χιλιάδες αντίτυπα αλλά και αφίσες οι οποίες θα «φιλοξενηθούν» σε ευδιάκριτες θέσεις καταστημάτων.

Αξιόλογοι συνάνθρωποι μας ανέλαβαν το κόστος δημιουργίας των φυλλαδίων, αλλά και ο Σύνδεσμος Βενζινοπωλών Ηρακλείου και λοιπών βενζινοπωλών Κρήτης, την διανομή τους.
Τα φυλλάδια θα διατεθούν από σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου και για τις επόμενες ημέρες.
Κεντρικό μήνυμα του φυλλαδίου μας: «Επισκευάζουμε τα κτήρια μας, προστατεύουμε την ζωή».
Ευχαριστούμε όσους συνέδραμαν στην υλοποίηση της ιδέας αυτής και καλούμε τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί ακόμα περισσότερο, δεν αξίζει για μερικά χρήματα να διακυβεύονται ανθρώπινες ζωές!

 

Με τιμή το Δ.Σ
Ο πρόεδρος Φραγκίσκος Δασκαλάκης

Η γραμματέας Μαρία Αποστολάκη

 

 

 

Ελέγξτε επίσης

Αντώνης & Δημήτρης Αποστολάκης – Συρτά

Καλεσμένος στο προσωπικό μου στούντιο ηχογραφήσεων ο Πατέρας μου Αντώνης Αποστολάκης. Παίζουμε δύο συρτά σε …