Super Market Χαλκιαδάκης – Δράση «Collect» της Τράπεζας Τροφίμων Κρήτης

Δράση «Collect» της Τράπεζας Τροφίμων Κρήτης

Παρασκευή 7 Απριλίου 11.00-14.00 και 17.00-20.00

Με τη στήριξη των Super Market Χαλκιαδάκης

 Η Τράπεζα Τροφίμων Κρήτης υπό τη διαχειριστική ευθύνη του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» υλοποιεί για πρώτη φορά τη Δράση «Collect», με στόχο τη συγκέντρωση συγκεκριμένων προϊόντων πρώτης ανάγκης τα οποία μέσω του δικτύου της θα διατεθούν στις Δομές, Φορείς και Κοινωνικά Ιδρύματα που στηρίζει, ενόψει της εορτής του Πάσχα.

Η Δράση θα υλοποιηθεί με την αγαστή συνεργασία και στήριξη των Super Market Χαλκιαδάκης καθώς θα πραγματοποιηθεί στο «Χαλκιαδάκης maX» στη Νέα Αλικαρνασσό, την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, και κατά τις ώρες 11.00-14.00 και 17.00-20.00.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρώνουμε είναι: Γάλα εβαπορέ, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, λάδι, ζάχαρη και κονσέρβες τα οποία, λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής και της ανθεκτικότητας στη μεταφορά τους, φτάνουν άθικτα στους παραλήπτες, οι οποίοι έχουν αρκετό χρονικό διάστημα στη διάθεσή τους για να τα καταναλώσουν, διασφαλίζοντας το γεγονός ότι κανένα προϊόν δεν θα πεταχτεί στα σκουπίδια.

Υπογραμμίζεται ότι τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, η Τράπεζα Τροφίμων Κρήτης διέθεσε περισσότερους από 7 τόνους τροφίμων σε 22 Δομές και Κοινωφελή Ιδρύματα του Ν. Ηρακλείου.

Ας σημειωθεί, παράλληλα, ότι το «Collect» είναι μία από τις βασικές δράσεις της κεντρικής Τράπεζας Τροφίμων που εδρεύει στην Αθήνα, από το 1996, στο πλαίσιο της οποίας δίνεται η ευκαιρία στα στελέχη και τους εθελοντές, παράλληλα με τη συγκέντρωση τροφίμων, να μιλήσουν στο κοινό για την ανάγκη της προσφοράς.

Δ/νση Τράπεζας Τροφίμων Κρήτης: Κάσσου 3, 71305

Τηλ. Επικοινωνίας: 2810-242121

Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων

Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου                                                                  Μεραμβέλλου 56,

ΤΚ. 71202, Ηράκλειο Κρήτης

 

Ελέγξτε επίσης

Τσικνάκης Γιάννης – Το βοτάνι (Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος)

Λύρα – Λεμάν – Βιόλα: Τσικνάκης Γιάννης Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος Λαούτο: Στεφανουδάκης Φάνης Κιθάρα: Τσικνάκης …