S/M Χαλκιαδάκης & Run Greece 2023: Δίπλα σου για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. με μεγάλη της χαρά στηρίζει ως χορηγός τη μεγαλύτερη γιορτή μαζικού αθλητισμού στην Κρήτη. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας για την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής σε όλες τις ηλικίες. Τα Super Markets Χαλκιαδάκης προωθούν τον αθλητισμό για όλους, ενισχύοντας τις μεγάλες διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού στην Κρήτη αλλά και τα τοπικά ερασιτεχνικά σωματεία και ακαδημίες του τόπου μας. Γιατί βάζοντας τον αθλητισμό στην καθημερινότητα μας, μπορούμε να βελτιώσουμε αισθητά την ποιότητα της ζωής μας.

Φέτος θα τρέξουμε ξανά όλοι μαζί στην αρχική διαδρομή του Run Greece. Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια βλέπουμε ξανά την πόλη μας με άλλο μάτι!  Ξεκινάμε από τη Λεωφόρο Δικαιοσύνης, συνεχίζουμε στην 25ης Αυγούστου και μέσω της Παραλιακή Λεωφόρου, Αρχ. Μακαρίου και Νικολάου Πλαστήρα, καταλήγουμε Χαρ. Τρικούπη και  Λεωφόρο Δημοκρατίας και τερματίζουμε στην Πλατεία Ελευθερίας.

Με στόχο μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους λοιπόν τα Super Markets Χαλκιαδάκης μας προσκαλούν στη γιορτή και μας καλούν όλους να δηλώσουμε συμμετοχή και να εντάξουμε τον αθλητισμό στη ζωή μας!

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 02 Απριλίου με αφετηρία την Λεωφόρο Δικαιοσύνης (μπροστά από την Περιφέρεια Κρήτης) και τερματισμό στην πλατεία Ελευθερίας.

– Εγγραφές μέχρι και την Πέμπτη 30/03 σε επιλεγμένα καταστήματα Χαλκιαδάκης:

 

  • Λεβήνου & Θερίσου
  • Κορωναίου 7
  • Μαυσώλου & Ηροδότου – Αλικαρνασσός
  • Ουλαφ Πάλμε 83
  • Ισαύρων & Σοφ. Βενιζέλου- Παραλιακή
  • Κρασαδάκη Κασομούλη Δελαπόρτα, Άγιος Ιωάννης
  • Ξυλούρη, Εμμ. Μπαντουβά
  • Γάζι

 

 

Διοργανωτές του φετινού RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ, είναι ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης με συνδιοργανωτές το Δήμο Ηρακλείου και την  Περιφέρεια Κρήτης, μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική  και τοπικούς  χορηγούς  τα Super Market  Χαλκιαδάκης, τις Μινωικές Γραμμές, το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και τη συνεργασία του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλλιπάτειρα.

 

Καλό Αγώνα σε όλους!

Ελέγξτε επίσης

Γρηγόρης Παραγιουδάκης – Μέσα σε χίλιους δυο καημούς Official Audio Release

27 Κρητικοί καλλιτέχνες τραγουδούν συνθέσεις του Βαγγέλη Πυθαρούλη ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΗΜΟΥΣ(ΓΡ. ΠΑΡΑΓΙΟΥΔΑΚΗΣ)  Στοιχ: …