Μαρία Καλεντάκη – Βίος θαύματα μαρτυρίες από την ζωή του Αγίου Ευμενίου του νέου

Με Δάκρυα χαράς και συγκίνησης επήρα στα χέρια μου σημερα Το βιβλίο που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ευμενιο Σαριδακη το Νέο τον Εξ Εθιας Αστερουσιων Που η ανάξια είχε την τύχη να είναι στο ίδιο χωριό και να εχει πολλά βιώματα μαζί του .

Ευχαριστώ Τον Θεό για της δοκιμασίες που έχω και μου δίνη δύναμη να κάνω ότι μπορώ θεάρεστο Ευχαριστώ τον Γαμπρό μου Νίκο Λουκαδακη για την επιμέλεια και χορηγία .

Ευχαριστώ τον Αγαπημένο Παπά Μιχάλη Βελεγράκη Και πρόεδρο του Συλλόγου Εθιας Γεώργιο Δολαψακη, για την προλογηση του βιβλίου Ευχαριστώ Τον Κύριο Αντώνη Κουκλινο και Κύριο Παύλο Φουντουλακη για την χορηγία .

Ευχαριστώ της Εκτύπωσης Τυποκρετα του Κυρίου Καζανακη για την άψογη συνεργασία, Ευχαριστώ ΤΑ Παιδιά μου Εγγόνια μου δισέγγονα που είναι δίπλα μου και με ενθαρρύνουν, ευχαριστώ όλες και όλους που αγκάλιαζε ται το έργο των Χειρων που δεν είναι τίποτα δικό μας Όλα είναι δώρα Θεού, την ευλογία του Αγίου να έχομαι…

Μαρία Καλεντάκη 9/3/23

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Γωνιανάκης – Βοσκάκι Official Audio Release 2024

Μουσική: Νίκος Γωνιανάκης Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Χαραλαμπάκης Μπάσο & μίξη mastering: Μαυράκης …