Έρχεται το Matala Beach Festival 2023

Επετειακό χαρακτήρα θα έχει το φετινό 🔷 10ο Matala Beach Festival 🔷
το οποίο και επιστρέφει μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας.

Το επόμενο Matala Beach Festival θα είναι ανανεωμένο και μοναδικό, προσφέροντας πολλά περισσότερα σε σχέση με αυτά που είχαμε συνηθίσει. Μια γιορτή πολιτισμού, διασκέδασης και χαράς, σε ένα από τα χαρακτηριστικότερα σημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, τις διάσημες σπηλιές των Ματάλων.

📅 Οι ημερομηνίες έχουν ήδη κλείσει: 23 – 24 και 25 Ιουνίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Μάταλα στο πιο μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού που διοργανώνει η «Μάταλα Μονομετοχική Δήμου Φαιστού Α.Ε.» σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το Δήμο Φαιστού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιτσιδίων Ματάλων.

🎨 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 18 Ιουνίου διοργανώνεται το Matala Street Painting 2023, για να γεμίσουν ξανά τα Μάταλα με χρώμα και υπέροχα μηνύματα, ειρήνης, φιλίας και αγάπης. ✌️☮️
Στο φετινό φεστιβάλ τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά. Στην 10η επετειακή διοργάνωση του, το Matala Beach Festival 2023 έρχεται να αλλάξει για μία ακόμα φορά τα δεδομένα, αλλά και να αποδείξει πως η καρδιά των φεστιβάλ στην Κρήτη, χτυπά δυνατά στο νότο.

✅ Φέτος, δεν θα λείψει κανείς‼️
✅ Περισσότερες πληροφορίες κι ανακοινώσεις έρχονται σύντομα.

Μετά τιμής,
Η οργανωτική επιτροπή του
Matala Beach Festival

Ελέγξτε επίσης

Τσικνάκης Γιάννης – Το βοτάνι (Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος)

Λύρα – Λεμάν – Βιόλα: Τσικνάκης Γιάννης Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος Λαούτο: Στεφανουδάκης Φάνης Κιθάρα: Τσικνάκης …