Καλές Γιορτές με δώρα και δωροεπιταγές από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

250.000 ευρώ σε δώρα και δωροεπιταγές για τις πιο γλυκές γιορτές!

Και φέτος τα Super Markets Χαλκιαδάκης φέρνουν την χαρά των γιορτών στα καταστήματα τους, με δωροεπιταγές, σοκολάτες, αλλά και δώρα για όλη την οικογένεια, συνολικής αξίας 250.000 ευρώ, χωρίς κλήρωση, από την Πέμπτη 22 μέχρι και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου.

Δέκα ημέρες χαράς, γιορτής και προσφοράς στα καταστήματα της μεγάλης Κρητικής εταιρείας, όπου για κάθε 100 ευρώ αγορών, όλοι κερδίζουν μια δωροεπιταγή 10 ή 50 ή 100 ευρώ, ή όμορφα δώρα όπως: τηλεοράσεις LG Smart 43’, Ποδήλατα, Παιδικά Tablets, Παιχνιδομηχανές (PS5 κ Xbox S), Ηλ. Πατίνια, Polaroids, Κουβέρτες και ριχτάρια, Συστήματα Σιδερώματος και Ατμού, AirFryers, Κρεπιέρες, Συντριβάνια Σοκολάτας, Ηλεκτρικά Mixer χειρός και βραστήρες, Portable Espresso Machines, Ηλ. Σκούπες Singer κ.α. Επίσης, για αγορές από 50 ως 100 ευρώ μας κερνάνε μια γιορτινή Σοκολάτα Χαλκιαδάκης 200gr. για ακόμα πιο γλυκές γιορτές.

Τα καλύτερα έρχονται και φέτος στα super markets Χαλκιαδάκης!

 Gourmet επιλογές απ’ όλο τον κόσμο σας περιμένουν και αυτές τις γιορτές στα καταστήματα των Super Markets Χαλκιαδάκης. Για ένα ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι, με ιδιαίτερες γεύσεις και προτάσεις σε αλλαντικά, τυριά και αφρώδεις οίνους.  Προσούτο με βότανα, χαμόν, σαλάμι με πιπέρι, τυρί μαλακό με ρόκα, πεκορίνο με πέστo ή τρούφα, ρακλέτ, γκοργκοντζόλα, πορκέτα χοιρινή, γκουαντσιάλε, μπρι, διάφορα είδη πατέ και άλλες υπέροχες γεύσεις για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας.

Επίσης, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, οι πελάτες των Super markets Χαλκιαδάκης μπορούν να βρουν έτοιμες προτάσεις για ένα υπέροχο γεύμα, όπως χοιρινά μαριναρισμένα ή με εσπεριδοειδή, κοντοσούβλι, γεμιστό καρέ Γαλλικής κοπής και προϊόντα από κοτόπουλο όπως ρολό, σουβλάκι με πιπεριές, κοτομπέικον, κοτοτηγανιά μαριναρισμένη, κοτομπιφτέκι κ.α. Και φυσικά, μπορούν να δοκιμάσουν σε επιλεγμένα καταστήματα και το μοναδικό βόειο κρέας ξηρής ωρίμανσης από το Dry Aging. Μια ακόμα καινοτομία που πρώτα τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης εφάρμοσαν στην Κρήτη, προσφέροντας βόειο κρέας εξαιρετικής ποιότητας, με την διαδικασία της ήπιας και φυσικής απώλειας υγρασίας σε ελεγχόμενο περιβάλλον, επί 45 ημέρες κατά μέσο όρο.

Μοιράζουμε παιχνίδια και χαρά σε όλα τα παιδιά!

Τα super markets Χαλκιαδάκης βρίσκονται δίπλα στα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία των δομών φιλοξενίας του νησιού! Και φέτος, για 3η συνεχόμενη χρονιά προσφέρουν τα δώρα του Άγιου Βασίλη σε όλα τα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία που φιλοξενούνται σε δομές της Κρήτης! Και μάλιστα, τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να ζητήσουν το παιχνίδι που λαχταρούν, με τον Άγιο Βασίλη να κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα, ξανά!

Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ως στόχο να δωρίσει παιχνίδια και ατομικά είδη και να γεμίσει χαμόγελα τα 189 παιδιά και Άτομα με Αναπηρία που φιλοξενούνται στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων / Στέγη Φιλοξενίας, στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου, στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης (Π.Α.Α.Π.Α.Η.Κ.) Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, στην Ιερά Μονή Καλυβιανής στις Μοίρες, στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Χανίων Στέγη Κοριτσιού «Άγιος Νεκτάριος», στο Παράρτημα Προστασίας Νέων Χανίων, στο Παράρτημα Παιδιού Νεάπολης και στο ΚΔΑΠΜΕΑ Δ. Μαλεβιζίου.

Δίπλα στις δομές που μας έχουν ανάγκη!

Για ακόμα μια χρονιά, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. στηρίζει οργανωμένους φιλανθρωπικούς οργανισμούς βοηθώντας και αυτή από το δικό της μετερίζι στο δύσκολο έργο τους. Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης με προορισμό Κοινωνικά Παντοπωλεία, τμήματα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού, Καταστήματα Κράτησης, την Τράπεζα Τροφίμων Κρήτης, Συλλόγους Πολυτέκνων, Σωματεία Ατόμων με Αναπηρία, Ιερούς Ναούς, τμήματα του Ερυθρού Σταυρού, Συλλόγους και Φιλόπτωχα Ταμεία! Και φέτος τα Χριστούγεννα τα Super Markets Χαλκιαδάκης δείχνουν την αλληλεγγύη τους σε όσους έχουν ανάγκη!

Γι’ αυτό και τα Χριστούγεννα στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, έχουν μαγεία, αλληλεγγύη, αγάπη, ατέλειωτες προσφορές και πολλά πλούσια δώρα για όλους. Ελάτε κι εσείς στη γιορτή, για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!

Καλές Γιορτές, με τις πιο γλυκές ευχές!

Διαβάστε όλα τα Χριστουγεννιάτικα νέα και δείτε τις προσφορές των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, εδώ: https://bit.ly/3BRRVpV

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Γωνιανάκης – Βοσκάκι Official Audio Release 2024

Μουσική: Νίκος Γωνιανάκης Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Χαραλαμπάκης Μπάσο & μίξη mastering: Μαυράκης …