Διπλή Βράβευση της Χαλκιαδάκης Α.Ε. για τα κρεοπωλεία της στα Meat Awards

Διπλή Βράβευση της Χαλκιαδάκης Α.Ε. για τα κρεοπωλεία της στα Meat Awards

 Τα βραβεία αφορούν τα κρεοπωλεία εντός των καταστημάτων και την «πράσινη» λειτουργία τους

 

Δύο σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες «Κρεοπωλείο εντός σούπερ μάρκετ» και «Green policy» απέσπασε η Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., στα «Meat Awards 2022». Συγκεκριμένα, της απονεμήθηκαν τα Silver Βραβεία και στις δύο κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, καθώς και την έντονη περιβαλλοντική της συνείδηση.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, στο Radisson Blu Park Hotel, αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, οι πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και οι καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της παραγωγής και πώλησης κρέατος και των υποπροϊόντων του. Περισσότερα από 100 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών που τα τελευταία χρόνια επέδειξαν πρωτοποριακές-καινοτόμες πρακτικές.

Στην τελετή παρευρέθηκαν και παρέλαβαν τα βραβεία για την Χαλκιαδάκης Α.Ε. ο κ. Κωνσταντίνος Κυριακάκης από το τμήμα αγορών Κρεοπωλείου και ο κ. Νικόλαος Κοντάκης από το Τμήμα Αγορών της Χαλκιαδάκης Α.Ε. . Στις δηλώσεις τους ανέφεραν:

«Είμαστε περήφανοι για άλλη μια διάκριση που αφορά την ποιότητα των προϊόντων μας, την ποικιλία επιλογών καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται και επιβραβεύεται η «πράσινη» πολιτική της εταιρείας μας, με στόχο την μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος και τη χρήση καινοτομιών και στο τμήμα του κρεοπωλείου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες προμηθευτές μας και όλους τους εργαζόμενους μας στα κρεοπωλεία των καταστημάτων μας  για την άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουν διαχρονικά στους πελάτες μας. Αλλά πάνω απ’ όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Κρητικούς που μας εμπιστεύονται καθημερινά για το τραπέζι τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ανταποκρινόμαστε στην εμπιστοσύνη τους. Γιατί εδώ, στα κρεοπωλεία των καταστημάτων μας, δεν υπάρχουν μυστικά!».

Οι νέες διακρίσεις των Super Market Χαλκιαδάκης

Silver Βραβείο: Εδώ δεν υπάρχουν μυστικά! Τα κρεοπωλεία των Super Markets Χαλκιαδάκης

Στα κρεοπωλεία των καταστημάτων μας ο καταναλωτής μπορεί να είναι σίγουρος ότι το προϊόν που θα πάρει είναι ακριβώς αυτό που ζήτησε, και αυτό που πρέπει, με αδιαμφησβήτητα κορυφαία ποιότητα. Η στήριξη μας στα κρητικά προϊόντα και στους τοπικούς προμηθευτές είναι δεδομένη, με το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων κρέατος (αρνιά, κατσίκια, χοιρινά) να είναι Κρητικά. Παράλληλα, επενδύουμε σε νέους κωδικούς, παρασκευάσματα κρέατος έτοιμα για ψήσιμο, απαντώντας στις σύγχρονες προκλήσεις της εποχής. Επίσης, εφαρμόζοντας καινοτόμα συστήματα διασφάλισης ποιότητας έχουμε πλήρη ιχνηλασιμότητα για όλα τα προϊόντα κρέατος που έχουμε στα κρεοπωλεία μας. Αλλά πάνω απ΄όλα επενδύουμε στους ανθρώπους μας και στην σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας, με συνεχής εκπαιδεύσεις των εργαζομένων μας στα κρεοπωλεία. Εφαρμόζουμε πλήρη ιχνηλασιμότητα για το σύνολο των κωδικών μας με πληροφορίες για τον πελάτη σχετικά με το προϊόν, όπως τον προμηθευτή, το είδος, το σφαγείο, την ημερομηνία σφαγής, την χώρα γέννησης – σφαγής – εκτροφής και την ημερομηνία επεξεργασίας. Όσο αφορά τα αρνιά και τα κατσίκια Κρήτης, πρώτοι εισάγαμε την ταυτότητα ζώου. Ο καταναλωτής γνωρίζει με αυτόν τον τρόπο όλα τα στοιχεία για τον κτηνοτρόφο και το μέρος εκτροφής και σφαγής για το προϊόν που αγοράζει, από την γέννηση του ζώου ως το κρεοπωλείο του καταστήματος.

Τέλος, εμπλουτίζουμε συνεχώς την ποικιλία των κωδικών, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις ώστε οι πελάτες να μπορούν να βρουν έτοιμες προτάσεις για ένα υπέροχο γεύμα, όπως χοιρινά μαριναρισμένα ή με εσπεριδοειδή, κοντοσούβλι, γεμιστό καρέ Γαλλικής κοπής και προϊόντα από κοτόπουλο όπως ρολό, σουβλάκι με πιπεριές, κοτομπέικον, κοτοτηγανιά μαριναρισμένη, κοτομπιφτέκι κ.α.

Στα Super Market Χαλκιαδάκης στοχεύουμε πάντα στην ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών μας πελατών.

Για πρώτη φορά σε super market στην Κρήτη, διαθέτουμε θάλαμο ξηρής ωρίμανσης κρέατος, αποκλειστικά για βόειο κρέας, προσφέροντας κρέας μοναδικής γεύσης, εξαιρετικής ποιότητας, από επιλεγμένες φυλές ζώων με σωστή διαδικασία ωρίμανσης (μ.ο. 45 ημερών) που θα σας ενθουσιάσει!

Silver Βραβείο: Green Policy: Τα «πράσινα» κρεοπωλεία των Super Markets Χαλκιαδάκης

 Κυκλική οικονομία και βιωσιμότητα στην πράξη μέσα από ένα καινοτόμο σύστημα για τη διαχείριση των Ζωικών Υποπροϊόντων, με αποτέλεσμα το σύνολο των οργανικών αποβλήτων των κρεοπωλείων των καταστημάτων μας να γίνεται πρώτη ύλη για την παραγωγή ενέργειας καθώς και προϊόντων αυξημένης προστιθέμενης αξίας. Παράλληλα, με το καινοτόμο σύστημα που εφαρμόζουμε στηρίζουμε έμπρακτα την τοπική οικονομία, τους τοπικούς προμηθευτές και συνεργάτες μας του πρωτογενούς τομέα. Συγκεκριμένα, ένα μέρος των ζωικών αποβλήτων γίνεται πρώτη ύλη για την παραγωγή ζωοτροφών, ενώ το μεγαλύτερο μέρος εντάσσεται στο πρόγραμμα παραγωγής βιοαέριου αλλά και οργανικού λιπάσματος, το οποίο στη συνέχεια το διαθέτουμε δωρεάν προς τους προμηθευτές καλλιεργητές μας. Είναι σημαντικό ότι εκτός από την αξιοποίηση των οργανικών αποβλήτων και την αποφυγή της ταφής τους συμβάλουμε στην δημιουργία βιολογικής γεωργίας που είναι τόσο κρίσιμη για το μέλλον της Κρήτης. Όσο αφορά το βιοκαύσιμο που παράγεται από τα ΖΥΠ των κρεοπωλείων μας, αφορά παραγωγή πράσινης ενέργειας με πλήρη αξιοποίηση της παραγόμενης θερμικής ενέργειας.

Αλλά η πράσινη πολιτική μας όσο αφορά το κρεοπωλείο μας δεν σταματάει εδώ. Πρόσφατα ξεκινήσαμε την αλλαγή των λαμπτήρων στις βιτρίνες των κρεοπωλείων μας, τοποθετώντας ταινίες Led με τη συνολική εξοικονόμηση ενέργειας από την αλλαγή αυτή να εκτιμάται στο 40%. Τέλος, έχουμε ήδη εγκαταστήσει ηλεκτρονικά μόνιτορ στους χώρους αρκετών κρεοπωλείων μας για μείωση των εκτυπώσεων σε χαρτί.

Λίγα λόγια για το θεσμό

 Τα Meat Awards 2022 είναι τα βραβεία που έρχονται για 1η φορά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS και στόχο έχουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της παραγωγής και πώλησης κρέατος και των υποπροϊόντων του. Διεξήχθησαν υπό τις αιγίδες των: GCSLA (Greek Cold Storage & Logistics Association) και της Π.Ε.Τ.Ε.Τ. (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων).

Τip: Για περισσότερα νέα, μπορείτε να επισκεφτείτε και την σελίδα:

www.xalkiadakis.gr/el/nea

Ελέγξτε επίσης

Γρηγόρης Παραγιουδάκης – Μέσα σε χίλιους δυο καημούς Official Audio Release

27 Κρητικοί καλλιτέχνες τραγουδούν συνθέσεις του Βαγγέλη Πυθαρούλη ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΗΜΟΥΣ(ΓΡ. ΠΑΡΑΓΙΟΥΔΑΚΗΣ)  Στοιχ: …