Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης δίπλα στους τρίτεκνους και πολύτεκνους με διπλάσια έκπτωση στις αγορές τους

Ευχάριστα νέα για τρίτεκνους και πολύτεκνους από τη μεγαλύτερη οικογένεια της Κρήτης

Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης δίπλα στους τρίτεκνους και πολύτεκνους με διπλάσια έκπτωση στις αγορές τους

Με μια ακόμη στοχευμένη ενέργεια ουσιαστικής στήριξης και αλληλεγγύης, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, ο ισχυρός σύμμαχος των καταναλωτών σε κάθε δύσκολη περίοδο, διπλασιάζουν το ποσοστό έκπτωσης που έχουν οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες στις αγορές τους από τα καταστήματα της μεγάλης Κρητικής εταιρείας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ανεβάζει το ποσοστό έκπτωσης από 3%, στο 6%. Έχει ήδη τεθεί σε ισχύ με διάρκεια έως τις 30/4/2023 και μόνη προϋπόθεση, να είναι ενεργοποιημένη η κάρτα μέλους κάθε δικαιούχου στον αντίστοιχο Σύλλογο. Βασικός σκοπός της απόφασης της Χαλκιαδάκης Α.Ε. είναι να στηριχθεί η τρίτεκνη και η πολύτεκνη οικογένεια η οποία, αντικειμενικά, έρχεται αντιμέτωπη με αυξημένες ανάγκες το επόμενο διάστημα λόγω της ενεργειακής κρίσης. Παράλληλα, εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε., που έχουν ως στόχο την ανταπόδοση της εμπιστοσύνης και της αποδοχής που εδώ και δεκαετίες δείχνουν οι Κρητικοί καταναλωτές στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης.

Η απόφαση διπλασιασμού της έκπτωσης έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων τριτέκνων των νομών Ηρακλείου, Λασιθίου, Χανίων και Ρεθύμνου, καθώς και πολυτέκνων των νομών Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου, του Αγίου Νικολάου, της Σητείας και της Ιεράπετρας, στα οποία ανακοινώθηκε.

«Εξακολουθούμε να στηρίζουμε τα νοικοκυριά της Κρήτης και να είμαστε έμπρακτα δίπλα τους, με κάθε διαθέσιμο τρόπο. Όλες οι δυσκολίες άλλωστε, αντιμετωπίζονται πιο εύκολα όταν νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο και λειτουργούμε με γνώμονα την αλληλεγγύη. Έτσι μάθαμε, έτσι συνεχίζουμε στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης» ανέφεραν χαρακτηριστικά στελέχη της Χαλκιαδάκης Α.Ε..

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για όλες τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε., ακολουθώντας τον σύνδεσμο: ΝΕΑ (xalkiadakis.gr)

Ελέγξτε επίσης

Γιάννης Κακλής – Γέλα Ξανά (Official Video 2024) Φωνητικά : Έφη Κακλή

Σήμερα στις 6.00 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη επίσημη προβολή του νέου μου Video …