Super Markets Χαλκιαδάκης: Δίπλα στη GenZ και το ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.!

Απονομή των Βραβείων Αριστείας και Αλληλεγγύης Χαλκιαδάκης σε σπουδαστές του Ιδρύματος!

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 σε μια όμορφη εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. απονεμήθηκαν τα χρηματικά έπαθλα των Βραβείων Αριστείας και Αλληλεγγύης Χαλκιαδάκης σε φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Η μεγάλη κρητική εταιρεία συνέχισε και φέτος το θεσμό που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2018, απονέμοντας σε φοιτητές του Τμήματος που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια χρηματικά βραβεία με τη μορφή δωροεπιταγών: το Βραβείο Αλληλεγγύης Χαλκιαδάκη και το Βραβείο Αριστείας Χαλκιαδάκη. Το  Βραβείο Αριστείας απονεμήθηκε σε 2 φοιτητές για την άριστη ακαδημαϊκή τους επίδοση το 3ο έτος των σπουδών τους, ενώ το Βραβείο Αλληλεγγύης δόθηκε με βάση κοινωνικά κριτήρια.

Η παρουσίαση των βραβείων για το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023 πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση για την υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών του  Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αν. Πρόεδρος του Τμήματος κ. Γιώργος Ξανθός, μέλη ΔΕΠ του Τμήματος, ο κ. Γιώργος Σαρρής από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τμήμα Ανατολικής Κρήτης), ενώ τα Super Markets Χαλκιαδάκης εκπροσώπησε ο διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας Μιχάλης Τζαγκαράκης. Στη σύντομη παρουσίαση του αναφέρθηκε συνολικά στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε. καθώς και την πολυεπίπεδη και ιδιαίτερα επιτυχημένη μακροχρόνια συνεργασία της εταιρείας με το Ακαδημαϊκό Ίδρυμα. Επίσης, ανέφερε ότι τα Super Market Χαλκιαδάκης δεν προσπαθούν απλά να δίνουν ευκαιρίες στους νέους, αλλά να τους φέρουν στο προσκήνιο και να τους δώσουν χώρο να αναπτύξουν περισσότερο τις δυνατότητές τους.

Οι νέες και οι νέοι σήμερα, οι νέοι της “Generation Z”, έχουν ανάγκη από ενθάρρυνση, ευκαιρίες, εμπειρίες και συμμετοχή στη δράση της αγοράς, μιας και θα είναι τα βασικά επιχειρησιακά στελέχη του αύριο. Επενδύοντας στο νεανικό ανθρώπινο δυναμικό μια επιχείρηση, επενδύει με αξιώσεις στο μέλλον. Για αυτούς τους λόγους άλλωστε τα SM Χαλκιαδάκης έχουν θέσει ήδη από την αρχή της χρονιάς σε τροχιά το πρόγραμμα “GenNeXt-Χαλκιαδάκης”, με τη συμμετοχή όλων των νέων εργαζομένων τους, στο οποίο μοιράζονται με στελέχη της εταιρείας καινοτόμες ιδέες, καλές πρακτικές καθώς και τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα της νέας γενιάς. Από την πλευρά τους, τα μέλη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού ευχαρίστησαν την Χαλκιαδάκης Α.Ε. για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και για τη συνέχεια του «θεσμού» των βραβείων Χαλκιαδάκη προς τους φοιτητές.

Τα τελευταία χρόνια οι δυο φορείς έχουν αναπτύξει μαζί μια σειρά ερευνητικών (έρευνα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Αγοράς, Ικανοποίησης Εργαζομένων), εκπαιδευτικών (σεμινάρια για τους εργαζομένους της εταιρείας στην Επικοινωνία, Εξυπηρέτηση, για «Ίσες Ευκαιρίες για Όλους») και περιβαλλοντικών δράσεων (πιλοτικό πρόγραμμα κομποστοποίησης, καινοτόμα προγράμματα κυκλικής οικονομίας στην πράξη).

Το ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. και η Χαλκιαδάκης Α.Ε. δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να συμβάλλουν στην ουσιαστική σύνδεση των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων με την επιχειρηματική πρακτική, με γνώμονα τον άνθρωπο και την ευρύτερη ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, και επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη νέα γενιά, τη GenZ, το μέλλον του τόπου μας.

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Γωνιανάκης – Βοσκάκι Official Audio Release 2024

Μουσική: Νίκος Γωνιανάκης Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Χαραλαμπάκης Μπάσο & μίξη mastering: Μαυράκης …