Δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Καλεντάκη “Το Εννιαδέντρι Αθιβολές κι Απόζαλα”

Αυτή την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 στις 19:00, η δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Καλεντάκη “Το Εννιαδέντρι Αθιβολές κι Απόζαλα” αμέσως μετά τον εσπερινό,στην αίθουσα της ενορίας Ροτασίου.

AKOYSTE TO RADIO SPOT KALESMA

Η παρουσία όλων σας της ευρύτερης περιοχής των Αστερουσίων και της Μεσσαράς θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!!

Ο Σύνδεσμος Ανάπλασης Εθιάς σας προσκαλεί σε μια δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Καλεντάκη “Το Εννιαδέντρι Αθιβολές κι Απόζαλα” στο Ροτάσι,στην αίθουσα της ενορίας, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 στις 19:00.
Ένα βιβλίο που παρουσιάζει και καταγράφει αναλυτικά την ζωή των κατοίκων της Εθιάς,ήθη, έθιμα, συνήθειες, τοπικές συνταγές, μαντινάδες κλπ, στις δεκαετίες του ’50 και ’60.

Το βιβλίο αυτό εκδόθηκε με την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης,για λογαριασμό του Συνδέσμου Ανάπλασης Εθιάς, μετά τη δωρεά των πνευματικών δικαιωμάτων του στο σύλλογο,από την συγγραφέα.

Η πολιτιστική αυτή εκδήλωση γίνεται για όσους δεν κατάφεραν να έρθουν στην πρώτη στο Ηράκλειο, παρουσιάζοντας το βιβλίο της συγγραφέως στον τόπο γραφής του, τιμώντας με αυτό τον τρόπο, τον τόπο μόνιμης κατοικίας της.
Ο συντονισμός και η παρουσίαση της βραδιάς θα γίνει από τον καθηγητή και τέως σχολικό σύμβουλο Μιχάλη Βελεγρακη.

Η παρουσίαση γίνεται με συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Ροτασίου και της ενορίας Ροτασίου Εθιάς.
Θα ακολουθήσει κέρασμα από το Σύνδεσμο Ανάπλασης Εθιάς.

Είσοδος ελεύθερη
Χορηγός επικοινωνίας ράδιο Ερωτόκριτος 87.9.
Με εκτίμηση το ΔΣ του
Συνδέσμου Ανάπλασης Εθιάς.

 

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Γωνιανάκης – Βοσκάκι Official Audio Release 2024

Μουσική: Νίκος Γωνιανάκης Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Χαραλαμπάκης Μπάσο & μίξη mastering: Μαυράκης …