Γιώργος Τσαλίκης στον «Στόχο – Πρόληψη» στην πλατεία Ελευθερίας

Μεγάλη συναυλία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία Ελευθερίας με πρωταγωνιστές τον «Στόχο – Πρόληψη» αλλά και τον λαϊκό τραγουδιστή κ. Γιώργο Τσαλίκη.

Η πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου κατά του καρκίνου του μαστού «Στόχος – Πρόληψη» κα Λίτσα Ζαχαράκη, τόνισε τη σημασία στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Τόνισε επίσης ότι στόχος της σημερινής εκδήλωσης είναι να μεταφέρουν το μήνυμα της πρόληψης σε όλες τις γυναίκες ώστε να τις αφυπνίσουν όλες και έτσι να κάνουν τις ετήσιες εξετάσεις τους.

Επίσης ένας άλλος στόχος είναι να εμπνεύσει τον εθελοντισμό στα παιδιά στο να χαρίσουν τα μαλλιά τους, γιατί αυτό που για ένα μικρό παιδί μπορεί να μην είναι κάτι σημαντικό για κάποιους άλλους ανθρώπους είναι μεγάλης σημασίας. Αυτό το κατάφεραν μέσα από τη συνεργασία με τον σύλλογο κομμωτών – κουρέων Νομού Ηρακλείου οι οποίοι από τις 18:30 μέχρι το βράδυ κούρευαν τους παρευρισκόμενους και συγκέντρωνε μαλλιά για τα άτομα που τα χρειάζονται τόσο πολύ.

Η πρόσκληση του κ. Γ. Τσαλίκη έγινε με σκοπό να περάσουμε το μήνυμα της πρόληψης στις γυναίκες ενώ ταυτόχρονα σημαντικά μηνύματα ακούστηκαν από τον νεαρό καλλιτέχνη για την στήριξη που πρέπει να έχει «Ο άντρας ο σωστός» προς τη γυναίκα του, τη μητέρα του, την αδερφή του στην περίπτωση που περνάνε από μια τέτοια κατάσταση.

Πέρα από αυτή την εκδήλωση ο «Στόχος – Πρόληψη» πραγματοποιεί ταξίδια και στα πιο απομακρυσμένα μέρη του νησιού ώστε να ενημερώσει και να εξετάσει γυναίκες που μπορεί και να μην είχαν κάνει ποτέ έναν υπέρηχο μαστού. Το ευτυχές σήμερα είναι ότι όλο και περισσότερες γυναίκες προβαίνουν σε εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί όπως μας είπε η κ. Λίτσα Ζαχαράκη: «Η πρόληψη σώζει ζωές.»

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους υποστήριξαν αυτό το έργο, όπως και τον σύνδεσμο κουρέων-κομμωτών Ηρακλείου, που ήταν στο πλάι μας και καταφέραμε όλοι μαζί να μεταφέρουμε το μήνυμα της πρόληψης.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας εμπιστευθήκατε τα μαλλάκια σας!

Ελέγξτε επίσης

Νίκος Γωνιανάκης – Βοσκάκι Official Audio Release 2024

Μουσική: Νίκος Γωνιανάκης Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Χαραλαμπάκης Μπάσο & μίξη mastering: Μαυράκης …