Ξανάσταση, μαζί, στα Super Market Χαλκιαδάκης!

Φέτος, γιορτάζουμε ξανά μαζί με τους αγαπημένους μας. Στρώνουμε τραπέζι, συναντιόμαστε όλοι μαζί και κάνουμε Ανάσταση, ξανά. Όπως παλιά…

 Και φυσικά, το Πάσχα στην Κρήτη έρχεται και φέτος στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης! Με αρνιά και κατσίκια μόνο Κρήτης, στις καλύτερες τιμές, με πλούσια δώρα και απίστευτες προσφορές για όλους.

Και φέτος φροντίζουμε και επιλέγουμε έγκαιρα το αρνάκι και το κατσικάκι που θέλουμε για το Πασχαλινό μας τραπέζι και φεύγουμε…κερασμένοι.

Παραγγέλνουμε νωρίς, ως και την Μεγάλη Τετάρτη, από τα καταστήματα της μεγάλης Κρητικής εταιρίας Χαλκιαδάκης Α.Ε., ή ηλεκτρονικά εδώ και βγαίνουμε διπλά κερδισμένοι. Γιατί με κάθε παραγγελία ολόκληρου αρνιού ή κατσικιού ως και την Μεγ. Τετάρτη, όλοι κερδίζουν ένα ασκό λευκό κρασί 3lt, αξίας 15ευρώ.

Στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης μας περιμένουν αρνιά και κατσίκια μόνο Κρήτης… και με ονοματεπώνυμο!

Αναζητήσαμε και φέτος σε όλη την Κρήτη τους καλύτερους παραγωγούς και διαλέξαμε τα πιο εκλεκτά αρνιά και κατσίκια του τόπου μας, το καθένα με την δική του ταυτότητα παραγωγού, για να ξέρετε ακριβώς τι αγοράζετε, όπως τον κτηνοτρόφο και το μέρος γέννησης και εκτροφής του ζώου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραγγείλετε έγκαιρα ό,τι τραβάει η όρεξή σας, είτε από το σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης της γειτονιάς σας είτε μέσα από το https://eshop.xalkiadakis.gr/ !

Δωροεπιταγές και δώρα για όλους, χωρίς κλήρωση, συνολικής αξίας 145.000 ευρώ!

 Όπως κάθε Πάσχα, έτσι και φέτος, στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης μας περιμένουν πολλά δώρα και δωροεπιταγές. Από την Κυριακή 17 Απριλίου και μέχρι το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου, με αγορές αξίας από 50 έως 100 € σε μια απόδειξη, παίρνετε δώρο εξάδα ανθρακούχο νερό Ζαρός. Ενώ με κάθε 100 € αγορών σε μια απόδειξη, κερδίζετε μια δωροεπιταγή αξίας 10€ για τις επόμενες αγορές σας!

Κάνουμε λοιπόν και φέτος το Πασχαλινό μας τραπέζι πλούσιο και γιορτάζουμε με αυτούς που αγαπάμε. Επιλέγουμε προϊόντα του τόπου μας και γεμίζουμε το τραπέζι με γεύσεις και μυρωδιές της Κρήτης μας. Γιορτάζουμε ξανά, με το δικό μας μοναδικό κρητικό τρόπο. Ξανά μαζί, ξανά ενωμένοι, λοιπόν.

Ξανά, Ανάσταση!

Μπορείτε να δείτε όλες τις Πασχαλινές προσφορές των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, ακολουθώντας το σύνδεσμο https://www.xalkiadakis.gr/el/fylladio .

Ελέγξτε επίσης

Γιάννης Κακλής – Γέλα Ξανά (Official Video 2024) Φωνητικά : Έφη Κακλή

Σήμερα στις 6.00 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη επίσημη προβολή του νέου μου Video …