Δωρεάν εκπαίδευση αδέσποτων σκύλων από τον σύλλογο «Ανθρώπινη Ασπίδα»

Θέμα :Δωρεάν εκπαίδευση αδέσποτων σκύλων, από τον σύλλογο «Ανθρώπινη Ασπίδα»


Σε συνέχεια των δράσεων μας, με μοναδικό γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής από κάθε κίνδυνο, ανακοινώνουμε την απόφαση μας, να ξεκινήσουμε μια πρωτότυπη προσπάθεια στον τομέα των αδέσποτων σκύλων, για την εξάλειψη του φαινομένου, με την παροχή δωρεάν εκπαίδευσης για τα αδέσποτα που υιοθετηθούν από κυνοκομείο.

Σε συνεργασία με τον καταξιωμένο επαγγελματία εκπαιδευτή σκύλων και υπεύθυνο του τμήματος αδέσποτων στον σύλλογό μας κο Μοναστηριώτη Νικόλαο, προσκαλούμε τους συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο, να το κάνουν από σήμερα, αποσυμφορώντας τα κυνοκομεία και κατ επέκταση τις γειτονιές, έχοντας επιπλέον στο πλάι τους ένα εκπαιδευμένο σκυλί.

Αποστέλλοντάς μας αρχικά το αίτημα τους και εν συνεχεία, τα σχετικά έγγραφα υιοθεσίας αδέσποτου με ημερομηνία μεταγενέστερη της σημερινής από οποιοδήποτε κυνοκομείο, στο email: anthropiniaspida@yahoo.com ή στην σελίδα μας στο Facebook: Ανθρώπινη Ασπίδα,
ο κος Μοναστηριώτης αναλαμβάνει πλέον την εκπαίδευση τους στο βασικό της στάδιο …υπακοή, συντροφικότητα κ.τ.λ εντελώς δωρεάν!

Η προσφορά μας αφορά τις πέντε πρώτες αιτήσεις, για ευνόητους λόγους ,σε πρώτη φάση.

Ευελπιστούμε η ιδέα να υιοθετηθεί από τους Δήμους ανά την Ελλάδα, δίνοντας ένα πολύ ισχυρό κίνητρο στον πολίτη, όχι απλά να υιοθετήσει ένα αδέσποτο, αλλά και σε κάθε περίπτωση να μην αναγκαστεί ποτέ να το αφήσει, αφού όντας εκπαιδευμένο, δεν θα υπάρχει κανένας λόγος εγκατάλειψης του.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά Μ.Μ.Ε, πολίτες και φορείς που κατανοούν τις αγωνίες μας, για την προφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και συνδράμουν το έργο μας.

Ο πρόεδρος Με τιμή το Δ.Σ Η γραμματέας
Φραγκίσκος Δασκαλάκης Μαρία Αποστολάκη

 

 

 

Ελέγξτε επίσης

Μαρία Τζομπανάκη – Το Τραγούδι Της Μαρίας (Official Audio Release)

Καλλιτέχνης: Μαρία Τζομπανάκη Συνθέτης: Σούλα Δασκαλομαρκάκη Στιχουργός: Σούλα Δασκαλομαρκάκη Έτος Κυκλοφορίας: 2024 Alpha Records