Πατήστε γκάζι με τα χριστουγεννιάτικα δώρα στα SM Χαλκιαδάκης

Με φόρα έρχονται τα Χριστούγεννα στα Super Market Χαλκιαδάκης και φέρνουν πολλά και πλούσια Xtra δώρα και super χριστουγεννιάτικες προσφορές!
Ηλεκτρικό scooter, κονσόλες Pac-Man, δωρεάν καύσιμα, τηλεοράσεις, δώρα για όλες και όλους με τις αγορές στα SM Χαλκιαδάκης. Φύγαμε όλοι για χριστουγεννιάτικα ψώνια, που μας χαρίζουν:

● ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό scooter Edison LX για τη δουλειά και τις βόλτες, χωρίς έξοδα καυσίμου και κυρίως με πιο καθαρό περιβάλλον!
● έξι μοναδικές ELD κονσόλες Arcade Pac-Man για vintage ατελείωτο, τρελό gaming για παιδιά… κάθε ηλικίας!
● έξι LED TV 40’’ για να χαρείτε τις πιο χαλαρές και ζεστές οικογενειακές στιγμές!
● εκατό πενήντα κουπόνια 100€ δωρεάν καυσίμων* (βενζίνη ή πετρέλαιο κίνησης), μια προσφορά συνολικής αξίας 15.000€!
Από τις 3/12 και ως τις 7/1 με κάθε απόδειξη αγορών 30€ κερδίζετε μία συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση (12/1/22) για το ηλεκτρικό scooter, τις κονσόλες Pac-Man και τις τηλεοράσεις, ενώ μέχρι και το τέλος του 2021 με αγορές προϊόντων φυλλαδίου στα Super Market Χαλκιαδάκης, για κάθε 1€ αγορών κερδίζετε και μια συμμετοχή στην κλήρωση για τα κουπόνια καυσίμων. Κι όλα αυτά μαζί με ατέλειωτες χριστουγεννιάτικες προσφορές!

Ελάτε για γιορτές στα SM Χαλκιαδάκης, οι προσφορές και τα δώρα δεν έχουν τέλος!
SM Χαλκιαδάκης – Δίπλα σου στις πιο μαγικές στιγμές!

*Η εξαργύρωση των κουπονιών θα γίνεται αποκλειστικά σε επιλεγμένα πρατήρια-μέλη των τοπικών Συνδέσμων Πωλητών Πετρελαιοειδών Νομού Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων.

 

Ελέγξτε επίσης

Για Πάσχα μαζί στα Super Market Χαλκιαδάκης!

Έρχεται Πάσχα και στον Χαλκιαδάκη μας λύνουν τα χέρια με ξεχωριστή ποιότητα, ασύγκριτες τιμές και …