Μια παιδική χαρά για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Τα super markets Χαλκιαδάκης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο “Η Κρήτη δίνει ζωή” δημιούργησαν μια νέα παιδική χαρά στο ΠΑΓΝΗ ώστε να αποκτήσουν τα παιδιά ένα καινούριο χώρο παιχνιδιού και διασκέδασης.

Τα super markets Χαλκιαδάκης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο “Η Κρήτη δίνει ζωή”, πολλούς φίλους από τον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα και το εξωτερικό, δημιούργησαν και εξόπλισαν μια νέα παιδική χαρά στο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), ώστε να αποκτήσουν τα παιδιά ένα καινούριο χώρο παιχνιδιού και διασκέδασης.

Με πολύ χαρά τα super market Χαλκιαδάκης αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή το όραμα του Συλλόγου “Η Κρήτη δίνει ζωή” – Crete for Life για μια νέα, σύγχρονη παιδική χαρά, στο χώρο του ΠΑΓΝΗ, όπου οι μικροί φίλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους και να περνάνε πιο ευχάριστα τις δύσκολες ώρες που θα βρίσκονται εκεί. Η παιδική χαρά είναι έτοιμη για τους μικρούς φίλους με την ευχή να μπορέσει να κάνει την παραμονή τους εκεί λίγο πιο εύκολη και ευχάριστη!

Τα super market Χαλκιαδάκης είναι πάντα δίπλα σε πρωτοβουλίες και δράσεις που κάνουν τη ζωή των μικρών φίλων καλύτερη!

Λίγα λόγια για το Ίδρυμα Crete for Life – Η Κρήτη Δίνει Ζωή:

Το Crete for Life είναι ένα μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα, ανεξάρτητο από οποιαδήποτε θρησκευτική ή πολιτική σχέση, το οποίο δεν κάνει διακρίσεις βάσει φυλής, φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, θρησκείας ή πολιτικής. Εστιάζει στα παιδιά και εργάζεται σε πρακτικά έργα για να έχει άμεση και διαρκή επίδραση στη ζωή των παιδιών.

Δείτε περισσότερα εδώ https://www.creteforlife.org/

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα νέα των super markets Χαλκιαδάκης εδώ

https://www.xalkiadakis.gr/el/nea

Ελέγξτε επίσης

Γιάννης Κακλής – Γέλα Ξανά (Official Video 2024) Φωνητικά : Έφη Κακλή

Σήμερα στις 6.00 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη επίσημη προβολή του νέου μου Video …