Διπλοί πόντοι σε όλα τα κρητικά προϊόντα στα Super Market Χαλκιαδάκης ως και την Δευτέρα!

Με υπερηφάνεια δίπλα στους κρητικούς παραγωγούς!

Στηρίζουμε την Κρήτη και τα προϊόντα του τόπου μας. Με αφορμή την Black Friday προσφέρουμε διπλάσιους πόντους για κάθε  αγορά κρητικών προϊόντων μέσω της xtra card, της εκπτωτικής κάρτας των Super Markets Χαλκιαδάκης, που προσφέρει εκπτώσεις και πλούσια δώρα σε όλους.

Συγκεκριμένα, από Παρασκευή 26/11 ως και τη Δευτέρα 29/11, με κάθε αγορά κρητικών προϊόντων, σε όλα τα καταστήματα Χαλκιαδάκης, αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα eshop.xalkiadakis.gr , ο καταναλωτής κερδίζει διπλάσιους πόντους στην κάρτα του και έρχεται πιο κοντά στην έκπτωση των 5€. Για τις μέρες λοιπόν αυτές, κάθε ευρώ σε κρητικά προϊόντα, ισοδυναμεί με 2 πόντους! Υπενθυμίζουμε ότι μόλις συμπληρωθούν 100 πόντοι ο καρτούχος κερδίζει αυτόματα την έκπτωση των 5€ στο λογαριασμό του. Χρησιμοποίησε σε κάθε σου αγορά την Xtra card Χαλκιαδάκης, την κάρτα που δίνει πόντους και επιστρέφει χρήματα αποκλειστικά με αγορές Κρητικών προϊόντων και κέρδισε οικονομικά αλλά και ποιοτικά.

 Η μεγάλη γιορτή των Κρητικών προϊόντων συνεχίζεται «Με Υπερηφάνεια» στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

Με λουκάνικα και παραδοσιακά καπνιστά, κεφαλοτύρια, μέλια και λαχανικά, συνεχίζεται το μεγάλο αφιέρωμα στα προϊόντα της Κρήτης «Με Υπερηφάνεια» σε όλα τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, και στο ηλεκτρονικό κατάστημα eshop.xalkiadakis.gr .

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η μεγάλη Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. που σταθερά στηρίζει και προβάλει τους τοπικούς παραγωγούς, διοργανώνει την μεγάλη γιορτή των Κρητικών προϊόντων. Μια γιορτή που φέρνει σε κάθε τραπέζι όλο τον πλούτο της Κρητικής γης και το μεράκι των ανθρώπων της, με απίστευτες προσφορές. Οι προσφορές ξεκίνησαν από τα παξιμάδια, τα αυγά, τα φρούτα και τα λευκά κρασιά και τώρα την σκυτάλη παίρνουν έως τις 13 Δεκεμβρίου όλα τα Κρητικά:

  • Λουκάνικα και παραδοσιακά καπνιστά, με έκπτωση έως 30%
  • Κεφαλοτύρια και ανθότυροι έως 20%
  • Μέλια, με έκπτωση έως 30%
  • Κρέμες και Ρυζόγαλα έως 35%
  • Λαχανικά, με έκπτωση 20%

Επισκεφτείτε σήμερα κιόλας το σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης της περιοχής σας, δείτε τις ειδικές σημάνσεις και προβολές που «αποκαλύπτουν» τις εκπτώσεις που σας περιμένουν. Πάρτε κι εσείς μέρος στην γιορτή ανάδειξης των γεύσεων – θησαυρών που καλύπτει ολόκληρη την Κρήτη, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες σε εκατοντάδες προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας από τοπικούς παραγωγούς και κερδίστε χρήματα, επιβραβεύοντας ταυτόχρονα την προσπάθειά τους. Χρησιμοποίηστε την Xtra card Χαλκιαδάκης, την κάρτα που επιστρέφει 5 € σε κάθε 100 € αγορών, καθώς και συμμετοχή σε κληρώσεις για πλούσια δώρα και δωροεπιταγές. Μόνο για το 2020  επεστράφησαν πάνω από 1.000.000€ στους καταναλωτές που επέλεξαν Κρητικά προϊόντα για το τραπέζι τους!

 

ΚΑΙ μεγάλος διαγωνισμός: «Φούλαρέ το!!!» και 15.000 € για αγορά καυσίμων σας περιμένουν στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης!

Και οι εκπλήξεις στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης δεν σταματάνε εδώ. «Φούλαρέ το!!!» και 15.000 € σε κουπόνια για αγορά καυσίμων, σας περιμένουν στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης! Μια ακόμη σημαντική ενέργεια στήριξης των καταναλωτών από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη: 15.000 ευρώ σε κουπόνια βενζίνης αξίας 100 € έκαστο, θα κερδίσουν έπειτα από κλήρωση 150 τυχεροί που θα επιλέξουν προϊόντα φυλλαδίου με την Xtra card Χαλκιαδάκης (κάθε 1 ευρώ αγορών, αντιστοιχεί σε 1 συμμετοχή).

 

Γιατί έτσι γίνεται στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης. Οι προσφορές και τα δώρα, δεν σταματάνε ποτέ!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ενέργεια «Με Υπερηφάνεια» εδώ: https://bit.ly/3HQwIxW και τον διαγωνισμό «Φούλαρέ το!!!» και Black Friday εδώ: https://bit.ly/3DSwxzU

Ελέγξτε επίσης

Γιάννης Κακλής – Γέλα Ξανά (Official Video 2024) Φωνητικά : Έφη Κακλή

Σήμερα στις 6.00 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη επίσημη προβολή του νέου μου Video …